Hejsan hoppsan!
Just nu så sitter jag ute och solar. Det är otroligt skönt väder ute och jag har legat ute i ca 20 minuter och jag har redan fått mycket färg!!! Jag hoppas verkligen att sommar-vädret har kommit till Göteborg! Jag verkligen längtar tills man kan åka till havet för att sola och bada hela långa dagen och sen på kvällen ta ett glas vin eller cider! Längtar!
Är jag ensam om att längta efter det?
 
 
Senare så kommer Christopher hit och då ska jag dra med honom ner till sjön som ligger ca 100 meter från vårt hus. Jag har endast badat en gång detta året och det var i en utav de varmaste sjöarna här i trakterna, och jag kan säga att den var inte speciellt varm! :O
Hej!
Jag har verkligen inte vart speciellt aktiv på bloggen. Om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte vad jag ska skriva. Jag gör mycket på dagarna ny förtiden att jag inte riktigt hinner med att sitta framför datron och skriva en massa inlägg. Ni får ursäkta mig men jag hoppas att jag kommer komma igång snart igen :)
Hej! Jag har precis kommit hem. Jag har vart med Christopher igår och idag. Jag är hur trött som helst och jag skulle behöva sova nu men det kan jag tyvärr inte göra. Jag ska upp och jobba imorgon 10:00 - 14:00. Det är rätt chill ändå, men det kommer säkert vara hur mycket folk som helst eftersom det är lördag imorgon.
 
Igår så var jag på ullared!! <3 åh jag älskar Ullared. Jag kommer lägga upp bild på det jag köpt lite senare, jag ska äta middag nu så jag hinner inte det nu. Ikväll så ska jag vara hemma eftersom jag ska upp såpass tidigt imorgon.
 
 
Gekås, Ullared, helg, jobba, shopping,
Idag är det en speciell dag, det är nämligen min mammas fördelsedag! Idag har jag vart och köpt pressent till henne och jag kommer visa vad jag köpt senare. Jag funderar verkligen på att köpa det till mig själv också.
 
När jag var inne på Kicks så hittade jag lite saker till mig själv. Du kan se på bilden nedan vad jag köpte. Jag har hört väldigt mycket gott om I love.. <3 produkterna, så jag tänkte att jag skulle testa denna. Om en liten stund så kommer gästerna hit så jag ska hoppa in i duschen nu så jag inte luktar illa.
 
Har du testat någon utav dessa produkterna?
Idag är det faktiskt så att Gothia Cup har dragit igång här i Göteborg. Jag var inne i stan idag och man märker verkligen att det är något som är på gång. Det är väldigt mycket mer folk i centrala Göteborg än vad det brukar vara. Igår den 15 Juli så kom alla lagen hit, men de hade inga matcher, alla matcherna drog igång idag den 16:de.
 
Jag vet inte riktigt om jag ska tycka om det eller inte. Jag tycker det är jätte roligt när det är mycket folk inne i stan och det är väldigt bra stämning tycker jag. Men oftast vid situationer som dessa så brukar det hända väldigt mycket mer tragiska saker när denna veckan är. Jag tycker det är väldigt tråkigt, samtidigt som jag tycker det är väldigt roligt när det händer lite saker här i Göteborg.
 
En sak som jag aldrig skulle göra nu när det är Gothia, det är att gå på Liseberg. Aldrig!!! Jag var på liseberg denna veckan för något år sedan och då fick jag stå i kö för att få åka en attraktion i mer än 1 timme. Jag skulle gissa att det är så på ALLA attraktionerna, och då tycker jag det är lite väl mycket folk och det är ingen ide att lägga ut de pengarna när man inte kan åka så många attraktioner.
 
Vad tycker du om Gothia Cup? undviker du centrala Göteborg eller är det helst där du vill vara under denna veckan.
 
 
Fotboll, Gothia Cup,
Hejsan!
Denna helgen så har jag inte vart speciellt bra på att skriva inlägg här på bloggen. Och det kommer jag inte heller till att vara. På helgerna kommer jag inte bry mig om att skriva några inlägg om jag inte har skrivit ett tidsinställt inlägg. Så ni får vara beredda på det så ni inte blir allt för besvikna på mig. Såhär såg min helg ut.
 
Fredag: Jobb 13:00 - 18:00. Hem. Duscha. Festa.
Lördag: Sov hos Christopher. Hjälpte min syster och hennes kille att måla väggar i deras lägenhet. Tog det lugnt. Köpte godis som jag åt på kvällen.
Söndag: Hemma hos Christopher. Måla deras förråd. Grilla och sen åka hem till mig och mysa.
Måndag/Idag: Slänga saker på tippen, åka till mammas butik och fixa lite.
 
Just nu så sitter jag här framför datorn nyduschad. Jag har verkligen ingen lust till att göra någonting ikväll. Jag vill bara vara. Ska snart lägga mig i sängen för att titta på film.
 
 
Godmorgon! Snart så ska jag åka till jobbet. Jag jobbar även idag 13:00 - 18:00. Det ska blir underbart med helg sen! Då behöver jag inte tänka på jobb överhuvud taget. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Det jag vet är at jag ska vara med Christopher. Vad ska du göra idag / under helgen? :) kram
Innan så har jag inte gillar att äta Thaimat här i Sverige. Jag har vart i Thailand två ggr och jag gemför Thaimat med här i Sverige och Thailand. Då blir Thaimaten som de gör här i Sverige inte speciellt god. Men nu det senaste så har jag ätit det en hel del och jag har verkligen fått upp ögonen för Thaimat.
 
Den uppfattningen som jag har fått, de är att Thaimat inte är lika onyttigt som till exempel pizza. Men Thaimat är fortfarande inte alls nyttigt. Är det någon som har en aning om vad det i såna fall är som är onyttigt om man äter Thailmat? :O
Jag måste berätta en sak som jag har tänkt på en hel del nu när jag har börjat gymma. Det är nämligen så att det är väldigt många ( inklusive mig ) som har smink på sig när man gymmar. Eller att man försöker vara väldigt snygg när man gymmar. Jag till exempel skulle aldrig åka till gymmet med fett hår. Det beror del mycket på att det tar lång tid för mig att ta mig till gymmet och det är många som kommer se mig när jag är påväg. 
 
Jag har bra självförtroende, men skulle behöva bättre. Jag kan åka och handla utan att ha smink på mig, jag har verkligen inga problem med att visa mig utan smink. Jag har inte smink på mig på gymmet längre. ( om jag inte till exempel har vart och shoppat innan eller något liknande ). Det är just det att människorna, killar och tjejer försöker se väldigt bra ut på gymmet och liksom... jag förstår inte. Man svettas ju och blir röd i ansiktet på grund av att man blir varm i kroppen av att träna. Varför är det så viktigt att se bra ut på gymmet?
 
Du tränar inte för att se bra ut på gymmet, du tränar för att se bra ut när du inte är på gymmet!
 
Godmorgon! Jag har precis ätit min frukost som bestod utav, två rostade mackor men smör och två glas mjök! Jag bara älskar mjölk. Jag har alltid gjort det och kommer alltid göra det också. Jag vet inte vad jag skulle göra om jag helt plötsligt skulle bli laktos så jag endast kan dricka den laktosfria mjölken. Den är så äcklig!!!
 
Idag blir det ingen träning. Jag skulle åkt med mina föräldrar som ska iväg. De skulle släppa av mig vid gymmet och hämta mig när dom är klara. Men dom blir inte klara förrän ca 3 timmar. Och jag kan inte gymma så länge + att det finns ingen hemma som kan hämta mig vid bussen. Man måste bli hämtad, det är inte gång avstånd...
 
Jag tänkte dela med mig utav lite saker som kommer hända nu under sommaren och sen till hösten.
 
Nu i sommar så kommer jag jobba extra där jag har jobbat nu. Vi får se framöver hur nöjda de är med migoch efter det så får vi se hur mycket jag får jobba. Det är sagt att jag ska jobba extra men det kanske blir mer nu under sommaren. Om dom är nöjda med mig så kommer jag även jobba till höst och vår på helgerna.
 
Till hösten så kommer jag börja plugga igen. jag har sökt in på Vård & omsorg och jag har kommit in. Så till Hösten så kommer jag börja plugga vård & omsorg. Det känns så otroligt bra och jag tror verkligen att det kommer vara hur roligt som helst, jag ser verkligen fram emot att börja skolan igen.
 
Jag vet inte om ni är intresserad av att läsa sådant om mig? Och om du tycker det så får du gärna komma med frågor och försklag på vad jag skulle kunna dela med mig utav. Det skulle vara till stor hjälp. Jag delar gärna med mig utav mina tankar, men det blir lite svårt när jag inte riktigt vet vad det är ni vill läsa. Så kommentera gärna under detta inlägget vad du skulle vilja läsa om. Kram :)
helg, hörst, jobb, plugga, skola, sommar,
Jag var inne och kikade lite på Gina Tricot för att se om det hade kommit in några nyheter. Jag har gjort ett litet kollage med sakerna som jag tyckte var väldigt snygga och som jag lätt skulle kunna köpa själv. Så allt detta som ni ser här har jag tagit från Gina Tricot hemsida.
 
Jag tycker att Gina har blivit mycket bättre med sina kläder. Innan så tyckte jag att de endast hade basplagg och väldigt tjejiga kläder. Jag gillar verkligen den rockiga stilen som dom också har fått in. Jag tror att det gör att det går mycket bättra för butiken men sen tror jag också att det är väldigt många som är "öppna" med att handla på Gina. Innan så tyckte jag att det var bara väldigt tjejiga kläder och om man hittade någonting som var fint så skämdes man nästan på grund av att folk tyckte det var en " fjortis affär".
 
Håller ni mer eller inte?
 
 
Hej på er!
Just nu ser jag ut såhär som du kan se på bilden nedan. Denna dagen har vart väldigt jobbig för mig. Jag har fått stå och ta hand om kunder väldigt mycket idag. Jag har endast jobbat 10 timmar dessa två dagarna och jag får redan ta väldigt mycket ansvar, jag är ändå ny. Jag borde få gå bredvid och läras upp mer än att de bara lämnar mig med kunderna och dom bara sticker. Då har jag ingen chans att fråga någon heller och jag hamnar i en väldigt jobbig situation, så idag har det vart ganska jobbigt men nu är jag äntligen hemma.
 
Imorgon så är jag ledig och då hade jag tänkt åka till gymmet och köra ett riktigt hårt pass. Jag har inte kunnat träna denna veckan eftersom jag har jobbat. Det ska bli otroligt skönt att få vara ledig imorgon och jag behöver verkligen en ledig dag. Jag hoppas att ni har haft en bra dag också! :D
 
 
Träning, gymma, jobb,
Godmorgon!
Jag kom precis ut från duschen, så nu sitter jag här mad blött hår. Jag måste skynda mig lite..
 
Idag så tror jag att det kommer gå prima skinka. Det är i och för sig ett nytt system som jag ska lära mig idag som jag bara gick igenom lite lätt igår. Det var verkligen hur krångligt som helst. Vi får hoppas på att jag överlever denna dagen också. Idag slutar jag 18:00 men jag är inte hemma förrän 19:35... Det är väldigt segt måste jag säga. Som tur är så har jag föräldrar som har semester och är så snälla att de kör mig till jobbet! :) Jag hoppas ni får en bra dag!
 
Om du har ett sommarjobb/ jobb vad är det för jobb i såna fall? :) (nyfiken tjej)
 
Hej!
Nu är klockan egentligen lite för mycket men jag tänkte lägga in ett inlägg ändå. Jag överlevde den första dagen!! Jag tyckte nästan till och med att det var lite roligt. Den första dagen har i all fall gått över förväntan, jag lärde mig väldigt fort. Jag trodde aldrig att jag skulle lära mig allt så fort.
 
När jag precis kom dit så var jag väldigt nervös och hade väldigt ont i magen. Efter 15 minuter så var det lugnt och jag var redo för att lära mig en massa nya saker. Om jag ska sammanfatta min första dag så tycker jag att det gick väldigt bra. Jag ska dit imorgon igen och jag tycker fortfarande att det känns en aning jobbigt men det blir bra när jag väl kommer dit.
 
Jag kan verkligen säga till mig själv att jag är stolt över vad jag har gjort. Jag har aldrig jobbat någonstans i hela mitt liv och idag var min första arbetsdag någonsin! Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp i tid imorgon!
Godmorgon!
Inatt så har jag faktiskt sovit väldigt bra och jag somnade också väldigt fort. Jag är förvånad själv! Om ca 30 minuter så får jag skjuts av min pappa till jobbet och jag kommer vara där från klockan 13:00 till 18:00 därefter så ska jag förmodligen vara med Christopher en liten stund innan jag ska hem och sova för ännu en dag på jobbet. Jag är inte jätte nervös ( det kommer nog säkert sen ) men idag så är det faktiskt så att dom kan inte ha några som helst förväntningarn på att jag ska göra ett bra jobb då det är första dagen. Det enda jag behöver göra idag är att vara glad, positiv och fråga mycket. Och sen såklart visa att jag vill lära mig, men det är så självklart för mig att jag inte kommer behöva tänka på att jag ska göra det.
 
Jag kommer skriva ikväll innan jag går och lägger mig hur dagen har vart, jag håller er uppdaterade ;D
Nu ska jag nana, jag ska upp ganska så tidigt imorgon. Jag måste hinna med allt jag ska göra imorgon innan jag åker till jobbet. Sov så gott!
 
Hej!
 
Jag har inte vart speciellt aktiv på bloggen idag, jag har haft väldigt ont i magen så jag har legat och tittat på film hela dagen. Just nu tittar jag på SANDOR SLASH IDA.
 

 
Jag är väldigt pirrig inför imorgon. Imorgon så ska jag jobba min första dag någonsin på ett riktigt jobb. Jag har aldrig sommarjobbat eller något liknande. I och för sig så har jag praktiserat i en vecka men det enda jag gjorde då var att snitta blommor och städa i butiken. Nu ska jag stå i kassan och hjälpa kunder. Det är riktigt pirrigt, men det ska bli väldigt roligt faktiskt. Jag börjar klockan 13:00 imorgon och slutar 18:00.
 
Det känns faktiskt som om att jag börjar växa till mig lite. Innan så har jag verkligen inte kunnat tänka mig att jobba. Det beror på att jag hade social fobi men jag har jobbat med det så pass mycket att det har "försvunnit" så att jobba, det är väldigt stort för mig. Jag hoppas att det inte går helt åt helvete imorgon första dagen och allt. Men jag kan säga redan nu att jag kommer vara en nybörjare och det kommer alla till att veta och det är ingen som ställer några speciella krav på mig eftersom jag aldrig gjort detta tidigare. Jag börjar jobba efter lunchen också och det tycker jag känns väldigt skönt. Då behöver jag inte oroa mig för att det ska vara någon annan där som jag inte känner eller har pratat med. Bara jag kommer in i allt så kommer det nog till att bli jätte bra. Det som känns bäst det är att jag kommer tjäna mina egna pengar.
 
Film, Tjäna pengar, jobb, kassa,
Godmorgon!
Igår så gick jag och la mig väldigt tidigt faktiskt. Jag somnade lite över 12 och vaknade för 30 minuter sedan. Idag är det väldigt fint väder här och jag funderar starkt på om jag ska sola. Allt beror på om jag ska och gymma eller inte och vilken tid jag ska det. Det är nämligen så att bussarna där jag bor har börjat med sommar-tiderna nu och nu går de väldigt konsiga tider och endast 5 ggr på hela dagen... *suck*
 
 
Det blev en väldigt blöt tur när vi åkt flumride. Jag och Christopher.
 
 
Maten vi gjorde hemma hos en kompis efter en dag på Liseberg. Sjukt gott var det. På denna bilden så har alla redan tagit lite mat. Glömde ta först.
 
 
Här är en bild på maten på min tallrik.
 
Detta är min snygga pojkvän!
Hej!
Idag har det vart den bästa söndagen på länge. Den har vart perfekt, den hade verkligen inte kunnat vara bättre. Dagen började med att jag och Christpher vaknade upp hos en kompis. Vi satte oss ute på balkongen och snackade i ca 2 timmar i 25 graders värme. Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka och ta oss ett dopp, så vi åkte till en sjö och tog ett dopp. Det var otroligt skönt, jag trodde faktiskt att det skulle vara varmare än vad det var men det var skönt när man väl var i.
 
Sen när vi tagit ett dopp så åkte vi och köpte glass och godis + Thai mat. Mumms!! Jag har verkligen mått bra idag och det hade verkligen inte kunnat bli en bättre söndag. Själva stämningen har vart så bra och humöret.
 
Hur har din söndag varit? :)
 
25 grader, Bada, Glass, Godis, Sjö, Söndag, sommar,
Jag blir varm i hela kroppen bara jag tänker på imorgon när jag ska till Liseberg!!
 
Imorgon så ska jag Christopher och två andra kompisar till Lliseberg. Det ska bli riktigt roligt faktiskt, jag ser verkligen fram emot det. Sen efter vi har vart på Liseberg så ska vi hem till ena kompisen för att fixa mat och dricka lite. Det kommer bli hur mysigt som helst. Jag ska lägga kamera batteriet på laddning sen så jag kan ta en massa fina kort imorgon. Jag kommer inte vara tillgänglig imorgon då jag kommer vara borta hela dagen. Så förvänta er inte några inlägg.
 
Förra året så var jag på Liseberg endast en gång! Man borde vara där oftare, speciellt när vi bor så nära som vi gör. Jag hoppas verkligen att det inte regnar imorgon. Men om det nu skulle regna så är det inte så farligt de heller, det är bara till att ha på sig en så kallad poncho, fast det är mycket roligare där när det är fint väder.
 
När jag är på Liseberg så åker jag i princip allt. Förutom den nya... jag kommer inte på vad den heter... jaja. Sen åker jag inte heller uppskjutet eller höjdskräcken. Jag har åkt dom en gång och det gör jag aldrig om igen. Usch fy och blä!
 
Den åkattraktionen som jag tycker är bäst,roligast och den jag får mest kick utav det är balder. Visst kan jag få en adredalinkick från andra åkattraktioner, men med denna så är det verkligen en bra känsla! Kan åka den om och om igen. Att sitta längst fram är något som alla bara måste göra!
 
Vad gillar du bäst med Lisberg?
 
Liseberg, Sockervadd, sol, åkattraktioner,
Hej!
 
Just nu så håller jag på att städa hela huset, imorgon fyller nämligen min bror 17 år. Tyvärr så har jag andra planer som jag inte kunde ändra... Lite tråkigt faktiskt, även om jag inte är speciellt förtjust i släktkalas. Om en liten stund så kommer Christopher hit och vi ska äta jätte god mat. Det blir grillspett men kroketter och bearnaisesås,mumms! Vad ska du äta idag en fredag som denna!?
 
Jag tänkte lägga upp bilder på kläderna och produkterna som jag köpte igår när jag var på Frölunda Torg.
 
Bild ett: Vero Moda 159:-
 
Bild två: Bik Bok 99:-
 
Bild tre: H&M 50:-
 
Bild fyra: Värmeskydd 109:- Concealer 115:-
Concealer, Kläder, Mat, släktkalas, värmeskydd,
Godmorgon!
Jag tänkte dela med mig lite utav en sak som jag alltid är orolig över, det är nämligen bråk ute på stan. Killar emellan.
 
Alltid när min pojkvän ska gå ut på krogen och dricka så är jag inte speciellt orolig över att han eller hans kompisar ska börja slåss. Utan jag är mer rädd för att andra killar ska börja bråka med dom. Jag tycker att det är så mycket olyckor som händer och varje gång han och hans killkompisar ska ut på krogen så finns det alltid en liten del av mig som är väldigt orolig. Jag ligger alltid vaken tills han kommer hem och ringer mig för att säga godnatt. Jag kan inte somna innan det. Egentligen så har jag ingen speciellt anledning till att oroa mig. Men jag vet att det finns killar som är ute på krogen och söker upp bråk bara för att få slåss.
 
Det känns som om att det är mer killar som råkar ut för saker än vad det är tjejer... Jag vet inte om jag har rätt eller fel men det är bara den känslan jag får.
 
Är jag ensam om att känna detta?
dricka, krogen, slåss,
Hej!
Idag har det verkligen vart full rulle för mig. Såhär har min dag sett ut. Jag måste bara säga det. JAG FICK JOBBET! Jag är verkligen hur glad som helst för det. Nästa vecka så ska jag ha en introduktions vecka, jag ska jobba tisdag, onsdag och fredag. På bilden under kan du se vad jag köpte när jag var på Frölunda torg idag och shoppade lite. Ni kommer få en bättre bild imorgon där jag kommer skriva vart jag köpt plaggen och hur mycket de kostade, jag orkade verkligen inte ta en bättre bild nu ikväll, jag hoppas det går bra.
  •  Vakna klockan 07:30
  • Åka hemifrån 09:00
  • Interjuv 10:00
  • Åka till förlunda torg efter det. var där till 15:30
  • Hem och äta och sen åka direkt på auktion.
  • Hemma igen klockan 22:30
Jag är verkligen helt slut nu, det ska bli så otroligt skönt att få lägga mig i sängen och kolla på något avsnitt av Greys Anatomy.
 
Greys Anatomy, Kläder, auktion, interjuv, jobb, shopping,
Tidsinställt inlägg
 
Hej!
Detta är ett tidsinställs inlägg som jag skrev förut idag innan jag åkte. Om jag skulle gissa så är jag nog klar med mötet som jag skulle ha, ifalll jag får jobbet eller ej. Just nu är jag nog och shoppar lite, unnar mig lite fina saker efter allt som jag har gjort. Jag är riktigt stolt över mig själv, att jag har klarat allt som jag har gjort. Jag är lite chockad faktiskt. Ikväll så ska jag på auktion, det ska blir väldigt roligt! Det var ett bra tag sedan jag var på auktion nu faktiskt.
 
Jag är nog hemma vid 3-4 och då hinner jag nog lägga upp ett inlägg på vad jag har köpt ( om jag nu köpt något) sen hinner jag nog inte med så mycket mer sen åker jag till auktionen med min mamma om kommer hem sent ikväll.
Hej!
Jag kom precis hem. Idag så har jag vart och målat i ca 6 timmar. Jag är helt slut nu med andra ord...
Det gick faktiskt väldigt bra och det blir otroligt fint. För er som undrar så är det min syster och hennes kille som har flyttat så de håller på att fixar och donar och idag var vi där för att hjälpa till.
 
Jag längtar verkligen tills jag flyttar hemifrån, inte för att jag vill bort från min familj utan för att skaffa mig något eget. Åh jag längtar verkligen till den dagen då jag får inreda min lägenhet och göra (nästan) vad jag vill med den. Ska bli så roligt.
 
Varför vill du flytta hemifrån? eller om du inte vill det, varför inte i såna fall?
 
Just nu så sitter jag har med en massa vita prickar i ansiktet och jag har även lyckats få färg i håret.... Du kan se på bilden hur jag ser ut just nu.
 
flytta,
Hej!

Har du inte besökt bellbox.se så tycker jag verkligen att du borde ta och göra det nu. Bellbox är väldiugt känt här i Sverige. Jag tycker att de har väldigt mycket hårvårdsporodukter. De har mycket att välja på och det är svårt att hitta endast en produkt som man vill köpa. 

 

Nu när jag är inne och kollar på deras hemsida så har de väldigt många erbjudanden också. Till exempel så har de köp 2 st TIGI MASTERPIECE för 279:- och ordinarie pris är 498:-. Sen har de också ett erbjudande där du kan köpa 2st DUST IT för 169:- ordinarie pris är 350:-. De hade väldigt många mer erbjudanden än dom två som jag skrev nu. På bilderna nedan kan du se vilka produkter som jag gärna hade velat köpa.  Klicka på länken här för att komma till deras hemsida.  Jag lovar dig, du kommer hitta något som du vill ha.  

https://www.bellbox.se/MediaBinaryLoader.axd?MediaArchive_FileID=218581d4-e522-4faa-851b-2b8a620e86ec&FileName=7290011521127.jpghttps://www.bellbox.se/MediaBinaryLoader.axd?MediaArchive_FileID=340ddd4d-cc4c-4247-8692-9cf1890b3927&FileName=4044897305301.jpghttps://www.bellbox.se/MediaBinaryLoader.axd?MediaArchive_FileID=2d1ebf97-592d-4d5f-a5ee-ba2853dbc00d&FileName=605592278358.jpghttps://www.bellbox.se/MediaBinaryLoader.axd?MediaArchive_FileID=ccb147a4-8201-4919-bbf7-4a8d57c3abc5&FileName=7391681022584.jpghttps://www.bellbox.se/MediaBinaryLoader.axd?MediaArchive_FileID=f6c89847-ff09-46cf-b092-8514acea55bd&FileName=891745002714.jpg

Godmorgon!
 
Jag har haft lite små ångest över att jag inte vart speciellt aktiv på bloggen här det senaste dagarna. Ni får faksitk egentligen ta och leva med de för jag tar inte min blogg i första hand. :) Jag tänkte berätta lite vad jag har gjort.
 
Måndag 2 Juli: Gymmade, stod på crosstrainern i 1 timme + styrke träning ( rumpa och mage ). Christopher sov hos mig.
Tisdag 3 Juli: Åkte till kungsmässan men hittade ingenting, ska in till stan imorgon eller på fredag. Gymmade, stod 50 minuter på crosstrainern. Hem till Christopher och sova där.
 
Idag så är det den 4 Juli och jag har precis vaknat upp hos Christopher, men han är på jobbet. Idag var det meningen att jag skulle gymma idag också. Men jag ska nog ta en vilo dag, det förtjänar jag. Istället så ska jag åka hem och ta en dusch och fixa mig lite, sen ska jag hem till min syster och hennes fästman för att hjälpa dom. De har precis flyttat och dom håller på att måla och tapetsera, så jag och min familj ska hjälpa till. 
Träning, flytta, måla,
Hej!
Nu ska jag snart till bussen för att åka och gymma. Det ska bli riktigt skönt, jag ska köra ett riktigt hårt pass idag. Det blir nog bara maskiner där jag tränar kondition och fett förbränning idag. Jag tror inte att jag kommer köra på några tyngder idag. Känner inte riktigt för det, men vi får se vad jag gör när jag väl är där.
 
Åh vad man ser skillnad på min ansikte och min kropp. Jag är mycket ljusare i ansiktet än vad jag är på kroppen. Ska jag behöva ha smink på mig för att jag inte ska se sjuk ut eller... Jaja, det enda jag har nu är mascara :)
 
Det var ett tag sedan då jag faktiskt hade på mig smink när jag var och tränade, jag vet helt sjukt.. Har du smink på dig när du tränar, och i såna fall varför?
 
 
Godmorgon!
Jag har vart vaken en stund. Under den tiden så har jag ätit frukost, ringt samtal och vart ute med hundarna. Det är väldigt konstigt väder idag här. Det är väldigt mycket moln på himlen men när solen inte har något moln ivägen så är det jätte fint väder, så det växlar väldigt mycket, synd :/
 
Senare idag så ska jag åka till gymmet för att gymma med Christopher. Efter gymmet så åker vi hem till mig och myser. Vi ska se på transporter 2. Vi tittade på ettan för två helger sedan och jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra, vi får se om tvåan är lika bra.
 
Jag hoppas att ni sovit gott idag! Har du några tips på bra filmer?
Hej på er!
 
Jag har vart hemma en stund, kom hem vid 18 tiden. Jag är rätt sliten idag :/ Tyvärr så har jag inga bilder från i helgen, men jag hoppas att ni klarar er ändå! :)
 
Lördag: Dagen började inte speciellt bra... Jag och Christopher följde med hans föräldrar till Frölundatorg. Jag hittade ingenting. Jag känner inte att kan kan kolla på vad jag själv vill när jag ska shoppa med andra. Det är okej om det är jag och tjejkompisar eller Christopher. Annars blir jag väldigt stressad. I alla fall så var vi där i några timmar och kollade, sen åkte vi hem till Christopher för att äta mat. Vi åt kött, potatisklyftor och en vitlökssås som var så otroligt god! ( luktade vitlök hela kvällen :$ ). Efter att vi ätit så bjöd dom på jordgubbar och glass!!! Sen körde hans syster oss in till stan då vi skulle på bio, vi var på Bergakungen och tittade på snövit, Snowwhite and the Huntsman. Efter det så tog vi spårvagn till Majorna där en kompis till oss precis hade flyttat in, vi sov där också.
 
Söndag / idag: Idag så vaknade vi hemma hos våran kompis. Vi snackade i några timmar och sen bestämmde vi oss för att vi skulle dra till en pizzeria. Jag tog en kebabtallrik, inte speciellt god. Jag fick pommes som var hårda... Sen åkte vi till Mediamarkt där killarna skulle köpa Playstation 3.. *suck*. Sen åkte jag och Christopher hem till honnom och jag somnade direkt.
 
 
 
Snowwhite and the Huntsman, bio, helg,