Om du har någon fråga, skriv gärna till mig i min gästbok. Du hittar den ovanför min visningsbild! 
 
Gästbok, brev,
Jag tänkte jag skulle dela med mig av lite tankar och drömmar som jag har.
 
- Om fem år med Christopher -
Om fem år som kommer jag bo ihop med Christopher och vi kommer vara förlovade. Vi bor i en lägenhet inne i stan, Göteborg. Om fem år så ska jag och Christopher ha vart utomlands flera gånger.
 
- Mig själv om fem år -
Jag jobbar antingen med äldre människor på ett äldreboende eller så jobbar jag inom psykiatrin. Om fem år så känner jag mig själv och jag vet vad jag vill i framtiden. Jag har lärt mig att koppla bort saker som får mig att tappa energi. Jag har lika bra kontakt med min familj. Om fem år så är jag självständig och kan klara mig själv. Om fem år så är jag 24 år och 4 månader gammal.
 
De saker som jag skrev ovan är ganska så självklara saker som jag hoppas på. Sen kan man alltid se längre fram då jag vill ha ett hus i ett annat land, barn, villa och allt de dära.Jag kan knappt bärga mig, jag vill så gärna se Christopher hur han åldras. Jag hoppas verkligen att vi fortfrande är tillsammans. Jag vet att allt kan hända. Men det är så otroligt långt borta. Jag kan inte tänka mig en framtid utan honom Men detta är de som jag ser när jag är ca 25 år gammal. Detta är väldigt realistiska mål som jag har, men det är ändå mål som jag har och jag tänkte dela med mig av mina tankar.

Jag vet att ni säkert inte vill höra om hur kär jag är och bla bla bla..
 
Framtiden, Förlovad, jobb, kärlek,
Nu har jag precis tagit mig en underbart skön dusch! Det var verkligen inte speciellt roligt idag på gymmet... Jag körde 45 min på crosstrainer sen körde jag bara tre olika övningar på maskinerna. Det var så mycket folk och jag orkade inte stå och vänta på att de skulle bli ledigt så jag ställde mig på crosstrainern igen.
 
Jag har en nyhet att berätta! När jag var på gymmet så såg jag sen att jag hade fått ett missat samlat och ett röstmeddelande. Ni som följer min blogg vet att jag var på jobbinterjuv i onsdags och det var han som hade ringt mig idag när jag gymmade. Han ville träffa mig igen på torsdag!! Shit, jag får kanske jobbet! varför skulle han annars vilja träffa mig igen? Det finns två saker, antingen så vill han ha en till interju då han har svårt att bestämma sig eller så vill han visa mig runt och skriva på papper :D Jag hoppas verkligen att jag ar turen med mig!
Samtal, Träning, jobb,
JAG VILL INTE!
 
Jag vill inte!! Jag har verkligen ingen lust att åka och träna. Det tar verkligen emot idag... Måste gå ner till bussen 1km, åka buss i 30 minuter. tåg i 15 min och en gå 5 min. Sen är jag på gymmet. Fattar ni!! Jag går hemifrån klockan 15:00 och är på gymmet ca 16:10.... segt. Men jag måste verkligen träna idag, jag har bara tränat en dag denna veckan, måste träna två i alla fall.
 
Såhär ser jag ut idag när jag ska till gymmet. Jag har inte på mig mina träningskläder påväg till gymmet. Jag tycker det känns ganska äckligt, eftersom att jag tränar i dom och ska vara ute bland folk nu. Jag måste verkligen få lite träningsmotivation. Vet du någon bra träningsblogg? :)
 
Såhär ser jag ut, ofräsh och allmänt opepp...
Godmorgon!
Igår kväll/natt så satt jag och fixade med utseendet på min blogg och det krånglade verkligen. Jag förstår inte de nya på blogg.se så det blev lite rörigt. Jag har bara gjort klart grunden för min blogg. Jag kommer fixa den mer allt efter som.
 
Jag började precis komma in i hur man skulle fixa i stilmallen och kodmallarna på blogg.se då de ändrade, det gjorde mig mindre glad. Jag tycker dock att det är väldigt fint men väldigt krångligt...
 

 
Dagens planer:
  • Städa hela huset.
  • Gymma.
  • Ta det lugnt.
Jag ska inte göra speciellt mycket idag och det tycker jag kan vara skönt faktiskt. Jag ska kanske hem till Christopher ikväll, men det är bara ifall han inte ska ut på krogen idag ( jag är väldigt säker på att han kommer göra det) Åh, idag så får jag studiemedlet så idag kommer det in pengar på kontot + att jag har sålt en massa saker på tradera. Kanske ska ta och åka in till stan någon dag och shoppa lite. Det var ett tag sedan nu. Det var inte riktigt meningen att detta inlägget skulle handla om så många olika saker, men ni får överleva det! :) Vad ska du hitta på i helgen?
Idag har jag hunnit med detta:
  • Städa mitt rum.
  • Posta paket.
  • Gå ut och gå med hundarna.
  • Laga mat.
Jag har inte hunnit göra speciellt mycket. Det blir lätt så när man sover länge och man bara är hemma. Imorgon blir det andra planer. Det är fredag men jag har inga planer alls på att vara med folk. Imorgon så ska jag städa hela huset, gymma och sen äta tacos! Jag hoppas verkligen att det blir lika fint väder imorgon som det var idag. Imorgon ska jag köra ett riktigt hårt pass. Jag brukar köra 30 minuter på crosstrainer men imorgon ska jag köra 45 minuter. Jag börjar känna att 30 minuter är för lite... Hur länge brukar du köra på crosstrainern? :)
 
 
" 23 år. Älskar matlagning och bakning. Kämpar med ätstörningar. Har två katter & pojkvän. Tatuerad & piercad. Strävar efter en ljus framtid, följ gärna med på min resa :)"
 

I denna tjejens blogg finns det väldigt mycket intressant att läsa om och jag kan verkligen rekommendera dig till att kika in på hennes blogg. Hon har också väldigt många kategorier som tilltalar mig väldigt mycket och dessa kategorierna är: - Allmänt - 30 dagar om mig - Det som ingen ser utanpå - En bild säger mer än tusen ord - It´s all about me - Listor & tester - Tips på recept - Tips! - Tänkvärt - Tävling! - Ätbart a´la Cissi - ätstörningen -
 
Klicka här för att komma till Cecilia´s blogg!!
 
Åh gud vad glad jag är just nu!

Jag sminkade mig precis med sminket från TIkei, och jag älskar det! Det är bättre än mitt andra smink... Jag kommer verkligen till att köpa detta igen. Gå in på deras hemsida och titta. Jag köpte 10 stycken prover och då fick man en liten kabuki borste med. Jag har väldigt ljus hy och jag har haft jätte problem men vilken foundation jag ska använda. Det är inte så många märken som har så ljus som jag är. Så jag rekommenderar verkligen dig till att testa detta.
 
På bilden här så kan ni se hur jag ser ut utan smink och sen med smink. Den bilden med smink så har jag inte kajal och mascara som jag använder. Så på Efter bilden så ser ni endast grunden. Visste är det skilland! När jag tar på min hud nu så är den hur len som helst och jag tycker verkligen att man ser naturlig ut.
 
 
Som du kan se så köpte jag 3 stycken foundation prover då jag inte hade en aning om vilken som skulle se bäst ut på mig. Det tycker jag är väldigt smart så jag kan testa mig fram. Sen var det några saker här som jag inte kommer köpa igen och det var rouge och bronzer. De var alldeles för starka och jag gillade verkligen inte att använda bronzzer och rouge i mineral puder. Men att använda concealer och foundation i mineralpuder det gillade jag verkligen! Ni kan se på bilden under vad jag köpte...
 
 
Bronzer, Concealer, Foundation, Före och efter, Rouge, TiKei, smink,
Godmorgon!

Jag vaknade av att min pojkvän ringde mig och vi har nu pratat i över en timme. Vi ska träffas på lördag och han har ordnat någonting som jag inte har en aning om. Så hela lördagen blir som en överaskning för mig! Ska bli väldigt spännande , även om jag hatar överaskningar.

Inatt så har jag sovit hur bra som helst. Jag har inte vaknat en enda gång på hela natten och det brukar jag alltid göra... Idag är det också jätte fint väder här så vi får se om jag sätter mig en stund i solen eller inte :)
Jag tänkte tipsa er om en hemsida som jag tycker har väldigt snygga kläder för både tjejer och killar. Jag tror verkligen att du kommer hitta något till dig, och om inte så kanske du hittar något till din pojkvän! ;)
 
 
Jag tycker att de har väldigt snygga kläder för både tjejer och killar på Dunken. Både jag och min pojkvän har köpt en hel del på denna hemsidan och vi har vart jätte nöjda. Vi har fått hem våra saker redan dagen efter att vi beställde dom. De kallar jag snabb leverans! De har både badkläder, smycket och muggar m.m Jag tycker verkligen att du ska gå in på denna hemsidan och titta vad dom har. Klicka på bannern längst ner på inlägget för att komma till deras hemsida. Om du beställer så har jag en kod som du kan använda så får du 10% på allt. KOD: db120601
 
 
 
 
Nu när jag hämtade posten så hade jag fått ett paket. Det var sminket från märket TiKei. Jag hoppas verkligen att det kommer vara bra och jag kommer säga till er vad jag tycker om dom när jag har testat dom. Jag hade tänkt göra det imorgon men vi får se vad jag hinner med.
 
Jag blev lite förvånad över hur små burkarna var med sminket i. Jag trodde faktiskt inte att de skulle vara så små... jaja om jag är nöjd så köper jag större. Dessa är ju trotts allt bara prover. 
 
TiKei, paket, smink,
Nu har jag kommit hem och jag har hunnit andas en liten stund.
 
Jag var på en arbetsinterjuv och det var den första interjuvn jag någonsin vart på. Jag var så nervös innan, ni anar inte. Jag har social fobi och försöker jobba bort det och jag har klarat av en jobbinterjuv, det skulle jag aldrig göra för ca två månader sedan. Jag skulle aldrig ge mig in i det. Och igår så ringde jag till han jag hade interjuvn med och bestämde ett möte ( idag ) det hade jag aldrig gjort för två månader heller. Jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv.
 
Det var bestämt att vi skulle ha interjuvn i ca 30 minuter, men jag var där i en timme! :O Det verkade som om att han gillade mig men man vet aldrig. Nu får jag bara vänta och se om jag får jobbet eller inte. Jag hoppas verkligen att jag får det.
 
Nu efter att jag har gjort detta så har jag blivit så mycket starkare, psykiskt och jag känner verkligen förndringen. Just nu är jag väldigt lugn. Även om jag inte får jobbet så har jag vunnit så mycket!
 
 
Godmorgon!
Jag är verkligen uppe tidigt idag. Det beror på att det är en sak jag ska göra. Klockan 13:30 så tycker jag att alla borde tänka på mig och ge mig all energi och kraft som finns att ge. Jag kommer definitivt till att behöva den energin. Jag skriver mer när jag har kommit hem. Nu ska jag göra iordning mig! åh jag döööör!
Jag var precis inne på Gina Tricot:s hemsida och hittade dessa plaggen. Det är verkligen plagg som jag skulle kunna tänka mig att köpa. Jag tycker att de är sjukt snygga. Det är inte speciellt mycket färg i de plagg som jag valde men det är så jag klär mig.
 
Bild 1: Rosa bikini 49:-
Bild 2: Svart bikini 99:-
Bild 3: Vit topp 199:-
Bild 4: Blommig topp 59:-
Bild 5: Svart klänning 149:-
Bild 6: Topp med döskalle 99:-
 
Jag köper faktiskt inte speciellt mycket kläder från Gina Tricot. Det beror dels på att jag inte tyckt att de haft kläder som fallit mig i smaken. Men jag tycker att dom har förbättrat sig väldigt mycket och jag skulle mycket mer än väl kunna tänka mig att köpa dessa plaggen. Jag kommer definitivt till att kolla lite noggrannare nästa gång.
 
Jag presenterar mig själv som en person som...
 
Är: Ordentlig, omtänksam, social och omtyckt.
Ger intryck av att vara: Om man inte pratar med mig så är det lätt att få intrycket av att jag är dryg. Jag kan se en aning sur ut.
Kan: Väldigt mycket mer än vad jag själv tror. Jag förvärra alltid allting till den värsta.
Blir glad av: komplimanger, när människorna runt mig är glada.
Vill ha: En egenlägenhet där jag och min pojkvän kan bo och en fransk bulldog.
Skulle vilja: Åka till Thailand i vinter.
Tycker om att: Vara med folk lika mycket som jag tycker om att vara ensam.
Jag har ett brinnande intresse för: Allt som har med människan att göra. Hur man tänker, fungerar allt!
Bryr mig om: vad folk tycker och tänker. Jag borde inte bry mig lika mycket som jag gör.
Trivs med: Mina nära och kära!
Känner obehag inför: stå inför en folkgrupp - att vara i centrum.
Planerar att: Gå klart skolan, ha ett extrajobb.
Bor i: Villa utanför Göteborg med mina föräldrar och min bror.
Skulle vilja bo: Inne i centrala Göteborg med min pojkvän eller flytta utomlands.
Klär mig gärna i: Mörka kläder. Jag har hellre på mig obekväma kläder som är snygga än fula kläder som är bekväma.
Äter gärna: Köttbullar, potatismos med "brunsås"
Dricker gärna: Coca cola, energidrycker och mjölk.
Tränar: På gym för att komma i form och vara hälsosam. Tränar också på att komma ur min sociala fobi
Tittar gärna på: Dokusåpor, dokumentärer och serier.
Lyssnar ofta på: folk på tex bussen och om deras killproblem. Lyssnar ofta på musik.
Läser: Bloggar, tidningar och böcker då och då.
 
lista,
Det har verkligen vart så underbart fint väder idag, dagar som denna gillar jag skarpt. Nu blir det middag för min del och idag blir det paj. Ost & skinkpaj, så otroligt god.
 
 
snart kommer det en man som ska hämta en golfbag som min mamma har sålt och han kunde inte komma tidigare så då får jag ställa upp. Imorgon kommer det bli en tuff dag för mig, jag berättar imorgon om vad har gjort och vad mitt erbjudande var. Jag är väldigt nervös och jag hoppas verkligen att det kommer gå bra.
Mat, erbjudande, golfbag, middag, nervös, pirrig,
Nu har jag precis kommit hem från gymmet igen. Det gick bra men ändå inte bra idag... Jag började med att köra 30 minuter på crosstrainer, gick väldigt bra! sen körde jag styrka och då körde jag ben och rumpa idag. Efter bara en liten stund fick jag sluta på grund av att jag kände att jag började få blodsockerfall... Så jag kunde inte riktigt avsluta träningen.
 
Jag måste verkligen köpa mig nya träningskläder... Vet du någon bra affär eller sida på internet där jag kan köpa fina träningskläder?
 
Jag måste bara berätta att jag har fått världens erbjudande och om det går vägen så kommer det förändra hela mitt liv. Jag vill inte berätta vad det är för erbjudande jag har fått nu då det inte är klart än. Men när jag vet säkert så ska jag dela med mig! :D
Kläder, Träning, erbjudande, lår, rumpa,
Godmorgon!
 
Just nu så väntar jag på att min mamma ska bli klar så vi kan åka. Hon ska och handla och jag ska till gymmet. Jag har nog aldrig vart uppe såhär tidigt på väldigt länge. Jag övervägde om jag verkligen skulle gymma nu eller om jag skulle göra det i eftermiddag men jag får skjuts både dit och hem och då finns det egentlilgen ingen anledning till att skippa de. Så snart så ska jag till gymmet och det ska bli riktigt skönt att få träna.
 
Jag måste bara säga det också att det är hur fint väder som helst idag. Jag kan inte se ett enda moln på himlen, väldigt stor skillnad jämfört med igår då det regnade hela dagen och det var mörkt hela dagen. Jag hoppas verkligen att sommaren är påväg nu!
 
gymmet,
 
 
Intresserad? Jag tänkte faktiskt att jag skulle börja med detta. Jag tycker att det är ett väldigt bra sätt att se andra bloggar och få synas själv. Om ni vill ha länkbyte så är det bara till att kommentera detta inlägget. Samtidigt som du gör det får du gärna ge mig positiv oc negativ feedback! Jag kommer inte lägga upp min statistik på bloggen men jag kan lova er att ni kommer synas! ;)
 
 
 
 
 
 
Igår så beställde jag lite smink från märket och hemsidan TiKei. Jag visar produkterna när jag får en paketet! Det ska bli väldigt spännande att få se om det är ett bra märke eller inte. Det är väldigt många som har pratat gott om detta mireal smink från TiKei. Jag hoppas verkligen att jag får det innan helgen. Har ni köpt detta märket? Var du nöjd eller inte?
mineral-smink, smink,
Det enda som jag kommer göra idag är att ligga i sängen och titta på film och sitta vid datorn. Det är verkligen en (ligga hemma i sängen och mysa) dag idag. Jag ska faktiskt göra så att jag utnyttjar denna dagen för det. För när det är fint väder så vill jag helst inte ligga hemma.
 
Jag har precis tagit lite rabarberpaj med vanijlsås. sååå good!! Jag hoppas också att den filmen som jag ska titta på är bra - Gigle. Den verkade vara bra i alla fall.
 
 
Film, rabarberpaj,
 Godmorgon

Denna morgonen har inte vart så rolig. Det tog evigheter att gå ut med hundarna som inte ville kissa. Så jag fick stå där i regnet. Det har öst ner hela morgonen och nu började det sluta men det kommer säkert tillbaka snart igen. Inatt så har jag sovt otroligt skönt och jag önska man kunde sova så bra alla nätter. Det brukar alltid ta jätte lång tid innan jag somnar... Just nu sitter jag här framför min laptop i sängen och äter ost-macka. Jag funderar på om jag ska ligga i sängen hela dagen och titta på filme eller vad jag ska göra. Vad brukar ni hitta på en regnig dag som denna? :)
regn, sova,
Mina inlägg vecka 25.

Genom att jag kommer ha detta varje vecka så kommer det blir mycket enklare för dig om du vill gå tillbaka men kanske inte hittar ett inlägg. När jag länkar alla inlägg så kan du enkelt klicka på inlägg som du har missat eller som du vill läsa igen. Det är bara till att klicka på länkarna så kommer du till inlägget. Är detta är bra ide eller är det bara onödigt? svara gärna jag vill ha lite feedback då det är första gången jag lägger upp det såhär.
 
Vad tycker du? ska jag ha det såhär varje söndag eller ej?
 
Framkallar ångest!!
 
Elin-Tipsar
 
Tjäna pengar på att...
 
Skönhetstips
 
Allmänt
Vecka 25,
Ångest

är ett sinnestillstånd som karakteriseras av stark rädsla, nervositet eller oro, vare sig det är situationsbetingat eller inte, men som inte beror på ett faktiskt hot eller en överhängande fara. Ångest kan vara en sinnesstämning eller ingå som delsymtom i en psykisk störning, t.ex. ångeststörning, depression eller psykos. Det kan, om det är situationsutlöst, också vara normalt.

 

Symtom

Ångesten yttrar sig fysiskt på samma sätt som rädsla och oro, med arousal, darrningar, muskelspänningar, påverkat andningsmönster, svettningar, palpitationer, blekhet, vidgning av pupillerna, yrsel och svimningskänslor. Dessa kan alltså vara helt normala, men de kan också vara symptom på kroppslig anspänning beroende på t ex stress, och bero på ångest. Under ångesten är personen vaksam, misstänksam och spänd på samma sätt som vid flykt- och kamprespons. Stark eller mycket långvarig ångest kan leda till apati och orkeslöshet, eftersom ångesttillstånd är mycket energikrävande. En känsla av ängslan och stark overklighetskänsla (derealisation) finns ofta i samband med stark ångest.

 

Orsaker

Ångest kan betraktas som en kvardröjd rädsla, en rädsla som inte gått över. Det räknas därför som ett psykiskt problem, eftersom ingenting reellt motiverar sinnesstämningen. Stress är en vanlig orsak och det finns en stor samsjuklighet med både depression och neuros.

Eftersom ångest i grunden har en rationell funktion så ligger det i sakens natur att det är svårt att göra sig av med den. Det går inte att bara strunta i den, för i så fall hade det varit alldeles för lätt att strunta även i befogade varningssignaler. Detta betyder emellertid inte alls att det är omöjligt eller omänskligt svårt att bli fri från ångest, det krävs bara metoder som inte alltid verkar självklara.

 

 

Fysiologiska mekanismer
Ångest anses beröra nervbanor i amygdala och hippocampus. Med datoromografi har man kunnat observera att personer som möter obehagliga och potentiellt skadliga stimuli, som till exempel en obehaglig lukt eller smak, får ett ökat blodflöde i dessa delar av hjärnan. I dessa situationer rapporterar försökspersonerna också en lätt ångest. Detta visar att ångest kan vara en skyddsmekanism som är utformad för att hindra att organismen utsätts för fara, till exempel genom att man äter ruttnande föda. Att förstå vad som faktiskt händer i kroppen är av avgörande betydelse för att slippa ångest. Det handlar inte om en oförklarlig kraft eller en mystisk makt - som det mycket väl kan upplevas som - utan framför allt om en oftast omedveten anspänning. Den yttersta orsaken kan vara (omedvetna) kroppsliga signaler som misstolkas som hotande
 

Ångeststörningar

Inom psykiatrin kategoriseras en grupp ångestrelaterade störningar som ångeststörningar. Dessa inkluderar paniksyndrom med eller utan agorafobi, agorafobi utan paniksyndrom, specifika fobier, social fobi, tvångssyndrom posttraumatiskt stressyndrom, akut stressyndrom, generaliserat ångestsyndrom och substansberingar ångestsyndrom (t.ex. ångest som biverkan av ett läkemedel mot någon helt annan sjukdom eller ångest orsakad av kontakt med något ämne som kan ge neurologiska skador).

 

Egna åsikter:

Jag vet inte om ni tycker sånt är intressant att läsa om men jag tycker

det är väldigt intressant och jag hoppas att ni kommer få nytta av de som jag kommer skriva nedan. Jag själv har lidit och lider av något som heter Social fobi och när man har de " handikappet" så känner man väldigt ofta ångest. Jag kommer ta upp Social fobi en annan gång tänkte jag. Det finns en mängd olika saker som till exempel panikångest, fobier, tvångssyndrom m.m men idag tog jag upp Ångest. Jag tycker att detta är väldigt intressant och ni kommer få läsa mer om detta här.

 

Depression, darrningar, fobier, rädsla, stress, svettningar, tvångssyndrom, Ångest,

Män alltmer intresserade av att föryngra ansiktet.

Förr om åren påvisade mörka ringar under ögonen och ett något slitet intryck att man var en hårt arbetande man och att det var en strålande karriär som hade bidragit till dessa utseendeförändringar. Idag ser det annorlunda ut. Nu ökar intresset för uppfräschande behandlingar hos män.
 
Att män bryr sig mer och mer om ditt utseende är någonting som ökar markant. Att se trött och sliten ut är inget som idag visar på att man är framgångsrik. Estetiska skönhetsingrepp såsom fillers är vanliga bland kvinnor och går nu även över till männen.

Vad beror ansiktets åldrade på?

Att ansiktet åldras beror framförallt på vårt arv, men det påverkas också av stress och yttre faktorer som sol och rökning. Linjer och rynkor syns tydligare med åren, men det sker också förändringar under huden. Stödvävnad bryts ner och ansiktet förlorar volym och form. Många trivs med rynkorna som kommer med åren, medan andra uppskattar sitt lite yngre jag. Med kirurgi, injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård kan delar av ansiktet som du inte är nöjd med korrigeras.

Vad är injektioner?
Injektioner kan delas in i två kategorier: fillers och botulinum toxin typ A. Behandlingarna har en mängd användningsområden. Fillers används främst för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla rynkor och ärr. Fillers består av hyaluronsyra, som är en substans som finns naturligt i huden och har en unik vattenbindande förmåga, vilket ger lyft och volym till huden. Botulinum toxin typ A används för att släta ut rynkor och ärr i ansiktet, men kan också injiceras i armhålor eller handflator och fotsulor för att behandla personer med svettbesvär.

Peeling
En peelbehandling avlägsnar gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Akademikliniken erbjuder peelbehandlingar som har betydligt större effekt än de som får säljas i affärer eller som erbjuds i de flesta skönhetssalonger. Därför får de endast hanteras under ansvar av klinikens läkare och specialistutbildade hudterapeuter.

Möt Mattias

Under april månad kom Mattias till Akademiklinken och ville då ha hjälp med att känna sig "fräschare och piggare". Han uttryckte det så att han kände att ansiktet behövde sig ett lyft och att kråkfötterna vid ögonen hade blivit lite väl tydliga. Mattias är 37 år, lever med sin sambo och två barn. Han arbetar inom finansvärlden och känner att hans utseende är viktigt för honom.

Hos Akademikliniken träffade Mattias injektionssjuksköterska Annika Harlén som genomförde en behandling på honom. De injektioner som användes under behandlingen var Restylane och Botox. När Mattias kom tillbaka på sitt återbesök tre veckor senare var han mycket nöjd med behandlingen och hade fått kommentarer om att han såg fräsch ut. Se resultatet före och efter behandlingen i bildspelet ovan.

Männens topp 3-lista
På frågan "Vad tycker du om män som har genomgått en kosmetisk- eller
plastikkirurgiskbehandling” så hade 51 % av männen en positiv
inställning och svarade att det var upp till dem själva. Enligt en undersökning som genomförts av Yougov är det följande behandlingar som män skulle kunna tänka sig att genomgå:
1. Fettsugning
2. Ansikte
3. Överflödshud/Hårtransplantation
 
Enligt min åsikt så tycker jag verkligen att detta börjar gå utför. Innan har jag inte tänkt så mycket på det utan jag har haft åsikten " dom får väl göra vad dom själva vill" men nu tycker jag verkligen att det börjar gå ut för när män vill se yngre ut? Jag kan ställa frågan till alla tjejer/kvinnor som läser detta inlägget. Vill du ha en man eller en pojk? Jag vill i alla fall ha en man och jag vill att han ska se ut som en och inte en pojk.
 
Visst så kan jag förstå att killar/män vill ha samma rätt till att göra fillers som vi tjejer/kvinnor. Personligen så skulle jag tycka det var okej om min pojkvän sen när han blir äldre fyller i någon rynka om han nu skulle vilja det men jag skulle inte tycka det var okej att han gjorde de regelbundet så han tillslut ser ut som en plastdocka. Män ska vara män och de ska se "grova" ut i utseendet och ha det där manliga, hur kan de vilja ta bort det som är så otroligt sexigt?
 
Som ni ser på listan så är fettsugning på plast nummer ett och ansiktet på nummer två och överflödshud/hårtransplantation. fettsugning, överflödighud och hårtransplantation tycker jag är okej om man har testat allt " där med träning". Annars tycker jag att det är ett sätt att fly från problemen. Jag skulle kunna tro att man får dubbelt så mycket självförtroende om man tränar och äter så man går ner i vikt än att man ska behöva gå till en kirurg för att ta bort det. Som sammanfattnig så tycker jag att män har all rätt i världen att urföra dessa ingreppen precis lika mycket som vi har. Min poäng är: tror män att vi vill de ska se ut som pojkar?
 Klicka här för att komma till artikeln.
Hårtranspantation, Kirurgi, Män, fettsugning, fillers, operationer,
Nu har ja precis ätit middag och jag är hur mätt som helst. Denna veckan som har vart nu så har jag vart så otroligt onyttig. Det var längesen jag åt så mycket snabbmat/skräpmat. Men det är så otroligt gott! Men jag tycker faktiskt att man ska få unna sig på helgerna och när det är speciella tillfällen så som Midsommar (A)... Klicka på bilden.
 
 
Kebab, Mat, Pizza, onyttig,
Hejsan! Jag hade med mig min kamera i helgen men det har inte blivit att jag har fotat och när jag väl har gjort det så har det inte blivit några speciellt bra bilder *host*
 
Torsdag: I torsdags så åkte jag hem till min pojkvän på kvällen och drack lite med några kompisar.
Fredag: Midsommar!! vaknade och var bakis... åt pizza och sen åkte vi hem till en kompis för att förkröka där innan vi skulle till han som hade midsommar-firandet.
Lördag: Då åkte jag och min pojkvän hem till min familj för att äta middag och bara mysa
Söndag/Idag: Idag så har jag och min pojkvän tillbringar våran dag i min mammas nya butik inne i Vasastan med att måla alla väggarna.
 
Denna helgen har gått väldigt snabbt men det känns samtidigt som det har gått en vecka sedan det var torsdag. Knasigt... Om jag ska sammanfatta min helg då har det hänt väldigt mycket, den har vart allt annat än lug. Jag och min pojkvän har inte fått tiden att umgås bara med varandra, men det är sånt som händer.
 
Nu börjar vardagen igen och jag kommer tillbaka till bloggen för att skriva massa! Jag skulle gärna vilja veta vad ni skulle vilja läsa om i min blogg denna veckan. Vill ha MASSA tips! ;D
Midsommar,
Någon mer än jag som är bakis idag? Just nu sitter jag här och äter pizza. Otroligt gott! Bakis-pizza är något utav det godaste som finns!
 
Har du hört talas om online pizza? Du kan få pizzan hemkörd. Du behöver inte tänka på att du ska  ha kontanter hemma utan du betalar med kortet på internet sen kör de hem pizzan till dig. Hur bra är inte det då?! Klicka på bilden för att komma till deras hemsida. De kör inte hem pizza överallt i Sverige så kolla om dom kör hem till just dig!
 
Bakis, Betala med kort, Hemkörning, Online, Pizza,
 
Jag hoppas att ni kommer ha en lika bra midsommar som jag kommer ha!
 
Midsommar,
Detta är bara en liten del utav de som jag ska ta med mig hem till Christiopher. Om några timmar så åker jag hemifrån. Det ska faktiskt bli ganska skönt med miljöbyte. Ikväll så ska även en vän till oss vara med och vi kanske tar någon öl/cider ( jag dricker ej öl ) ikväll. Alla är ju som sagt lediga imorgon. De som ni ser på bilden nedan är bara en del av de som jag ska ha med mig... Som tur så har jag en pojkvän som har körkort och hämtar mig på stationen.
 
Saker jag ska ha med mig:
  • Tre par linnen.
  • Två par Jeans.
  • Kavaj.
  • Mjukisbyxor.
  • Underkläder.
  • Skönhetsprodukter.
  • Dator + tillbehör.
  • Laddare.
  • Tjocktröjja.
  • Två par skor.
  • Underkläder.
Denna listan kan göras lång. Det är mycket man ska ha med och tänka på när man ska vara borta en hel helg. I alla fall för mig, jag behöver alltid ha med ombyten eftersom jag ska vara där några dagar och ifall jag inte vill ha kläderna som jag planerat att ha på mig så behöver jag alternativ.
 
Cider/öl, Kläder, helg, packning,
Idag är det torsdag och det innebär att det är fredag imorgon, och vet du vad det innebär? Jo att det är Midsommar imorgon. Igår var det tydligen den dagen på året som hade mest ljusa timmar på dygnet. Jag har hela tiden trott under min uppväxt att det har vart Midsommar-afton som hade flest ljusa timmar på dygnet.
 
Inatt sov jag inte speciellt bra alls, jag har ingen aning om varför men det resulterade sig i att jag sov mycket längre idag... inte bra... Efter denna helgen så måste jag verkligen försöka vända på dygnet. Det är otroligt svårt och jag vill inte gå upp 9 på morgonen och sen vara helt död hela dagen...
 
Ikväll ska jag hem till min pojkvän och där kommer jag tillbringa hela min helg så jag vet inte om det kommer bli speciellt mycket bloggande om jag ska vara helt ärlig. Jag kommer försöka lägga in ett inlägg lite då och då men jag hoppas att ni har överseende med detta.
 
Hej!
 
Det är väldigt fint väder här idag, ca 23 grader ute. Jag funderar starkt på om jag ska ut och sola lite eller inte...
Vad ska ni hitta på imorgon på Midsommarafton? :)
Midsommar, sol, sola,
Något som jag verkligen få ångest utav är när jag inte vet vad som kommer hända. Jag är inget kontrollfreak och jag håller inte koll på var min pojkvän är hela tiden, men när det kommer till mig själv så är jag ett kontrollfreak. Om till exempel ska någonstans till helgen så planerar jag alltid allting innan helgen kommer. Min pojkvän är tvärtemot. Han tar det som det kommer och säger alltid till mig att vi tar det till helgen. Jag får verkligen panik och ångest. Detta är något som jag tycker är jätte jobbigt och jobbar verkligen på att ta dagen som den kommer.
 
När det kommer till förhållanden så är det många som tror att om man själv är ett kontrollfreak så håller man alltid koll på sin pojkvän. Så är det inte i mitt fall. Jag är inte en tjej som smsar honom varje timme och frågar vad han gör. Han har sitt liv och jag har mitt. Han får vara ute på krogen med sina killkompisar utan att jag ska behöva vara med för att ha koll på honom, han klarar sig själv och jag litar på honom. Och när jag inte är med honom så behöver jag inte heller planera något.
 
Det kan vara så simpla saker som att planera vilken buss eller tåg man ska ta in till stan. Eller vad man ska äta så vi vet vad vi ska köpa för mat. Hur mycket det kostar att åka dit och dit så vi har tillräckligt med pengar på de kontot. Som till helgen. Då är det midsommar och in pojkvän ser det som så att vi tar det på fredag vad vi kommer göra då... Sånt gillar inte jag, jag måste veta!! Om jag inte skulle vara med honom skulle jag inte bry mig om han planerade eller inte. Men jag är en sådan person. Känner du igen dig? eller är jag helt ensam om detta?
 
 
Panik, Planering, Ångest,
 
Jag har rekommenderat denna sidan innan. Tror det var förra veckan men nu såg jag att de har midsommar rea fram till den 24 juni. Hur bra är inte det? Det finns en mängd olika produkter och jag tänkte dela med mig utav de kategorier som finns:
  • Gym & Träning
  • Hälsokost & kosttillskott
  • Skönhet & kroppsvård
Klicka på någon utav bilderna för att komma till hemsidan och fynda en massa saker på midsommar rean!!!
 
             
               
               
             
               
               
               
               
 
 
Jag målade mina naglar för en stund sedan så nu ser de ut såhär. Jag har använt mig utav genomskinligt nagellack och sen har jag målat med glittrigt nagellack längst ut på nageln. Jag blev faktiskt väldigt nöjd. Visst blev det fint?
 
Det var mycket enklare att göra än vad jag trodde det skulle vara. Det är nog en aning enklare om man har lite längre naglar. Jag tror också att det ser mer naturligt ut då.
 
 
Nagellack, glitter, naglar,
Hej!
Jag tänkte dela mig utav en sida där du kan tjäna poäng och sen växla in det till pengar. Antingen biobiljetter eller om du vill ha presentkort på till exempel Åhlens, gina tricot, H&M, Kicks m.m
 
Det enda du behöver göra är att bli medlem här och sen att du är aktiv på hemsidan. Det är du genom att du svarar på dagens fråga, besöker hemsidor och värvar vänner m.m Det finns också en mängd olika erbjudanden som du kan ta del av när du är medlem på denna hemsidan. Klicka på bannern så kommer du till hemsidan.
 
 
Hej!
Jag har vart vaken i några timmar men jag har haft en massa att göra nu på förmiddagen så jag har inte riktigt hunnit sätta mig ner och skriva lite, nu har jag tid för det. Det är otroligt fint väder idag hos mig och det var nästan så jag funderade på om jag skulle ut och lägga mig i solen. tyvärr så blåser det lite för mycket för min del så jag tror inte att det blir någon solning idag tyvärr...
 
Idag så har jag inga planer alls på vad jag ska göra. Bilderna under visar hur det ser ut utanför mitt fönster :)
 
 
 
 
 
Hej!
Nu ska jag ta och titta på denna filmen, Fired up. Vi får se om den är något att ha. Någon som jag sett den? Det blir inte något gott att äta till denna filmen. Jag måste sluta äta massa onyttigheter, eller i alla fall skära ner på det. Gottigheter kommer jag alltid till att äta, men nån måtta får det allt vara. Efter denna filmen så ska jag försöka sova då jag måste vända tillbaka dygnet.
 
 
Film, Fired up, onyttig,
Denna sommaren kommer jag faktiskt inte till att ha något sommarjobb eller något liknande. Jag har inte ens sökt på grund av lite personliga saker som jag inte vill ta upp här i bloggen än i alla fall. Om du som jag inte har något sommarjobb, extrajobb eller om du är arbetslös och behöver ett jobb. DÅ tycker jag verkligen att du ska gå in på metrojobb.se där finns det en mängd olika jobb som du kan söka. På deras hemsida kan du också hitta en massa artiklar angående jobb.
 
Jag har vart inne på denna hemsida ett antal gånger om jag ska vara helt ärlig och jag tycker faktiskt att det finns en hel del bra jobb att söka och jag tycker också att det finns många inom olika yrken. Jag tycker verkligen att du ska kolla in deras hemsida.
 
Nu förtiden är det väldigt svårt att få ett jobb. Speciellt om man är ung och inte har gått ut gymnasiet än. Jag har gått några olika linjer och slutat efter ett år för att det inte passade mig. Jag har sökt in nu och till hösten kommer jag börja plugga och förmodligen inom kort kunna fixa extra jobb.
 
under sommaren så ska jag vara med min pojkvän, familjen och vänner och bara ta det lugnt och samla krafter till hösten då allt börjar på allvar igen. Vad ska du göra under sommaren? :)
2012, Gymnasiet, Metrojobb.se, extrajobb, sommar, yrken,
Hej!
 
Jag måste verkligen rekommendera en hemsida till er som jag tror alla har hört talas om. Nämligen Bubbleroom.se Jag tycker verkligen om denna sidan och det finns väldigt mycket fint där. Smycket, kläder, smink, träningskläder, skor m.m. Här är några bilder på de produkter som jag fastnade för när jag tittade på deras hemsida nu.

Om jag ska vara helt ärlig så har jag aldrig beställt någonting från bubbleroom.se men jag tycker verligen att det är dags för mig att göra det. Jag har kompisar som har beställt här ifrån och de har vart väldigt nöja.Det finns ett väldigt stort urval av kläder och det finns alltid något för någon. Jag skulle bli väldigt chockad om jag fick veta att det var någon som inte hade hittat någonting som personen inte tyckte var fint. Något som jag också tycker är väldigt bra med bubbleroom.se det är att de alltid har kampanjer av alla de olika slag.Jag rekommenderar verkligen denna sidan och du borde verkligen kolla in den. De har kommit in en massa nya plagg bland annat. Kika in här genom att klicka på länken. bubbleroom.se

Man vet att man har en snäll bror när han knackar på min dörr och ger mig en coca cola! Jag som bara älskar Coca cola. Jag tror att jag har blivit lite smått beroende utav det och energidricka...
 
Beroende, Coca Cola, bror, Älskar,
Hej!
Detta är skor jag verkligen skulle vilja ha i min skosamling. Jag tycker verkligen att dessa är hur snygga som helst och passar till vilken klänning som helst. Min favorit bland dessa tre par skor är nog de längst till höger. Detta är skor som funkar i alla lägen. Det spelar ingen roll vad det är för färg på klänningen, skorna är lika snygga ändå.
Skor
Högklackat, klänning, skor,
Hej!

Jag har försökt fixa min blogg det senaste väldigt mycket och för en liten stund sedan så ändrades hela blogg.se och jag fattar inte hur jag ska göra riktigt. Det har blivit väldigt knasigt så ni får överleva att jag har försökt fixa med min blogg istället för att lägga in en massa inlägg. Jag ska försöka fixa så mycket som det bara går med min blogg så jag inte behöver ändra på saker hela tiden.
 


Idag så blir det ingen träning för mig, jag känner att min kropp måste få vila idag så kör jag på imorgon och på torsdag igen. Idag kom min bror hem, han har vart på Dreamhack sen i Lördags i Jönköping och det hade tydligen vart hur roligt som helst. Sen hade han med sig sjuukt mycket filmer. Så ikväll ska jag titta på en eller kanske till och med två filmer ;)
 


Blogg.se, Design, Dreamhack, Träning,
Hej!
Just nu ligger min pojkvän i sängen och sover. Jag kunde inte somna... Jag har trotts allt sommarlov. Om en liten stund så är det också dags för mig att sova. Jag måste verkligen vända tillbaka dygnet. Gå upp 9:00 varje morgon framöver hade jag tänkt, förutom på helgerna då såklart.
Det finns en mängd olika sidor där du faktiskt kan tjäna pengar. Jag är medlem på en hel del sidor. Både utanför bloggen och hemsidor som är länkade hit. Jag tänkte tipsa er om några sidor som jag använder mig utav där du kan tjäna pengar. Ha tålamod de kommer komma ett inlägg snart om hur du tjänar pengar på internet.
Just nu håller jag på att peppa mig själv till ett samtal. Det går inte jätte bra. Jag verkligen hatar att ringa folk som till exemepl frisören, psykologen med mera. Det värsta med att ringa är om jag måste prata in på ett röstmeddelande och det är precis vad jag kommer få göra nu så jag har lite smått ångest.

Jag måste verkligen jobba med att ringa jobbiga samtal för det är något som man måste klara av här i livet och jag har börjat ta tag i detta nygligen.

Godmorgon!
Jag har suttit hela natten med att försöka fixa till min blogg. Jag blev faktiskt nöjd, men den är inte klar än. Jag ska ändra bakgrunden och bakgrunden på inläggsrubrikerna. Sen hade jag tänkt att göra en ny header också men det får vi se vad jag hinner. Jag tycker att den blev mer inbjudande än vad den var tidigare, eller? Jag hoppas att ni tycker att det blev bra och om det är något ni undrar över med utseendet. Hur jag till exempel fick flikar så är det bara till att fråga! :)

Omröstningen Gillar du det nya utseendet på min blogg? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa din egen läsarundersökning!

Jag tänkte visa er de ben-övningarna som jag körde idag på gymmet. Innan jag kör dessa övningarna så värmer jag alltid upp kroppen och det gör jag genom att jag kör crosstrainer i 30 minuter. Om du inte värmer upp kroppen så är det väldigt lätt att du stäcker dig och det är inte speciellt roligt. Sen är det också väldigt viktigt att du strechar efter du har tränat om du vill ha fina långa muskler.

Benpress:
Detta är sittande benpress, det finns något som heter liggande benpress också men det har jag faktiskt inte testat någon gång. Jag hittade ingen bra bild där de visade hur du skulle göra. Men du sitter som i en stol och så sätter du benen på plattan och trycker den ifrån dig. Du ska ha dina fötter i axelbredd och inte för lågnt ner på plattan. Ju längre upp på plattan du har fötterna ju mer tränar du baksida lår och rumpa. Detta är en av min favorit maskin faktisk. Och med denna så kör jag 15 x 3 också.




Benspark:
Med benspark så tränar du framsida lår. Jag kör 15 x 3. På första bilden så kan du se hur rörelsen ska se ut och hur du ska sitta. På andra bilden visas vilka muskler du tränar/använder när du kör denna.




Sittande bencurl:
Även denna övningen tränar baksida lår, den tränar också vaderna. Detta är en övning som tar väldigt mycket och det är en väldigt jobbig maskin enligt mig. Jag tycker att den är väldigt bra. Men denna maskinen så kör jag 15 x 3 också.




Abbduction & Abduction: Jag kör även denna och den gör jag varannan insida lår och varannan utsida lår. JAg tycker att den är väldigt bra och jag kör 3 x 20 på denna på varje. Det är ganska lätt att man tar för tung i början med denna och att man lätt kan få ont. Det ska absolut inte göra ont och om det gör det så ska du minska tyngden.

Det finns hur många mer övningar som helst du kan köra. För att du ska få snyggare rumpa kan du också göra utfall, knäböj, kissande hunden, höft-lyft med mera. Men det är dessa jag kör på gymmet. När jag är hemma där jag inte har dessa maskinerna så kör jag de som jag nyss nämde.

vad vill du läsa om mer i min blogg?
Skriv till mig på min mail [email protected] eller skriv till mig på min blogresponse. Du hittar den här till vänster.

Nu ska jag dra mig till gymmet och när jag kommer tillbaka så hoppas jag att jag har fått några tips i alla fall :D

Hej!

Igår så var jag inne i stan men jag hittade ingenting. När vi var klara så åkte jag till Vasagatan här i Göteborg för att titta på Butiken som min mamma ska öppna i Augusti. Det kommer dyka upp en del bilder när vi gör iordning inuti. Det ska bli hur spännande som helst.

 

Igår på kvällen så kom min syster och hennes kille hem till oss och åt middag och hade det hur mysigt som helst. På kvällen så badade vi i jacuzzin i ca 1,5 timme... Vi såg ut som russin efteråt. Jag hade en väldigt lyckad kväll igår utan någon alkohol ;)

 

Såhär ser det ut just nu. Vi har börjat sätta för fönstrena så man inte ska kunna se in i butiken innan de har öppnat. Ni kommer få se bilder lite längre fram hur de börjat se ut. Så håll ut! :) Bilden blev en aning suddig men det kommer komma upp bättre bilder.

 

 

Godmorgon! Har ni sovit gott? det har i alla fall jag och jag är otroligt glad över att jag inte vart bakis någon dag denna helgen. Jag verkligen hatar att vara bakis. Jag tror verkligen inte att det är någon som tycker att det är speciellt trevligt att vara det men det är något utav det värsta som finns och innan jag börjar dricka så tänkter jag alltid "är det verkligen värt att vara bakis imorgon för detta?" så tänkter jag nästan varje gång och det har vart många gånger som jag struntat i att dricka för att jag inte vill vara bakis dagen efter. Blir du alltid bakis som jag blir?


Som sammanfattning så har detta vart en vit helg för mig och idag ska jag även träna vilket känns otorligt bra. Jag behöver få bort det som jag lagt på mig nu under denna helgen men all god mat, efterrätter och godis! Mumms

Visste ni det!! Fråga Olle kommer börja igen till hösten med publik som det var för några år sedan. Jag blev verkligen överlycklig när jag såg detta.

 

Nu det senaste halvåret har de endast visats Fråga Olle dokumentärer. Fråga Olle är ett program som jag verkligen gillar och som jag alltid har följt. Man får alltid lära sig något nytt och om det inte är något som man lär sig så är det ändå roligt att titta på. Det finns så många knasiga människor som vi i det avlånga landet Sverige inte har en aning om vad som sker utanför när det gäller sex. Jag längtar verkligen till när det börjar till hösten.

 

Nymobil.se är en bra sidan som jag kan rekommendera om du skall laga din trasiga mobil. De erbjuder bra och billig reparation på iPhone4/4s. Så nästa gång när din mobil går sönder vet ni vart ni ska ringa.
(Tidsinställt inlägg)

Godmorgon!

Inatt så blev det ett spontant ryck att åka till min pojkvän min i natten. Var tvungen till att träffa honom så jag tog bussen mitt i natten. Idag ska vi in till stan då han ikväll ska till någon som fyller år som jag inte hade någon lust att gå till. För min del så ska jag endast in till stan och se om det finns något att köpa. All sommar-rea har ju börjat nu så man kanske kan hitta sig någonting i alla fall. Sen ikväll så ska jag endast vara hemma med familjen och mysa... eller så sätter jag mig här framför datorn så tråkig som jag är.
Hej!
Det finns en hemsida som heter Mylovebasket.com och det finns mängder utav kläder. Allt från underkläder, smink, bikinis, Jeans m.m. Jag tycker personligen att de har otroligt fina Bikinis och om du vill komma till deras bikinis så klicka på länken. Jag tycker verkligen att du ska besöka deras hemsida. Om du har en blogg som jag så är det perfekt att vara medlem på denna sidan. Du kan tipsa dina läsare om produkter och du får själv ut någonting för det.


Hej!

Detta blir det sista inlägget för idag och jag kommer dela med mig utav en musik video av Panda Da Panda. Första intrycket jag fick när jag tittade på denna videon och fick se alla nakna människor. Jag blev lite äcklad men sen tänkte jag " gud vad skönt att det äntligen är någon som gjort en sådan video". Den är väldigt provoserande det förstår jag men jag tycker verkligen att videon är grym och dom har gjort den så otroligt bra. Sen tycker jag att låten är väldigt bra, den sätter sig garanterat i huvudet.

Kolla på videon om du inte redan har gjort det!

Jag har precis tagit mig en behövlig dusch... Jag passade på att smeta in en ansiktsmask i ansiktet och smörja in hela kroppen med en body scrub. Jag känner mig som en ny människa nu. Jag kan verkligen tipsa er om de produkterna, du ser bilden nedan och båda produkterna är från The Body Shop.

 

Något jag tycker är väldigt dåligt men som butikerna har blivit en aning bättre på. De är att ha ett stort sortiment där även dom som inte är i size zero ska kunna köpa kläder i de affärerna som de handlar deras kläder i. Jag tycker att det är väldigt fel och jag vet folk som tycker det är jätte jobbigt då det nästan inte finns några kläder till dom. De får köpa i "speceilla" affärer. Det tycker jag är väldigt fel men det är bra att det finns det.

En affär som har det som jag tycker är väldigt bra det är H&M - storlek 44 till 55. Jag tycker det är väldigt bra. Här nedan har ni en butik där det finns mängder av kläder som börjar på strl 42. Sen ett plus är att de också har 70% rea på mängder av sommarkläder!

Nu sitter jag här igen vid datorn och denna gången så är det på grund av att jag väntar på att min pappa ska komma hem med en kebabsallad till mig! Jag tycker att kebabsalladen är otroligt god och jag kommer härdan efter välja en kebabsallad istället för en pizza.

Idag har jag städat hela huset och nu är det bara mitt rum som ska bli klart men det tar jag ikväll, det orkar jag inte just nu. Idag är det fredag, det hade jag nästan glömt. Idag ska jag vara hemma men Christopher kommer nog hit inatt efter att han slutat jobbet om man orkar åka hela vägen hit. De återstår att se.

Just nu har jag tagit en pause från allt städandet och äter vatten-melon. Jag är inte jätte förtjust i vattenmelon, det är okej ibland. Nu hade mamma köpt en 4 kg melon så då är det bara till att äta.

Visste du att:

Vattenmelon innehåller bland annat lykopen och citrullin. Citrullin är en sorts aminosyra, protein, som bildas när man äter stora mängder vattenmelon. När vi äter vattenmelon reagerar citrullin med kroppens enzymer och förändras till arginin. Arginin är en aminosyra som ökar prestationsförmågan och stöder muskeluppbyggnad. Dessutom är arginin bra för hjärta, blodomlopp, blodkärl, och immunförsvaret.

Viagra effekt -Arginin ökar kväveoxidhalten, som mjukar upp blodkärlen. Det är samma grundläggande effekt som Viagra har för behandling av erektil dysfunktion, säger Bhimu Patil, Texas A & M Universitet till amerikansk press. Enligt amerikansk press ska sex skivor vattenmelon ge samma effekt som Viagra. Däremot anses vattenmelon inte vara lika organspecifik som Viagra. Ämnet citrullin finns i alla färger av vattenmelon men är högst i den gula vattenmelonen. Citrullin finns även i gurka och cantaloupemelon. Lykopen anses vara bra för prostata, hjärta och huden.

Någon som har några erfarenheter kring Nelly.com som du vill dela med dig utav? Är det en hemsida som man kan lita på?

Jag har aldrig köpt något hos nelly.com men jag funderar starkt på att göra det. De enda som hindrar mig är att det blir komplicerat om de inte passar. Jag tycker verkligen om Nelly.com och det finns mängder av fina kläder och smycket m.m Jag rekommenderar denna sidan starkt!





Hej!
Nu är det så att jag har blivit medlem i något som heter Blogresponse.com
Men denna sidan så kan ni som läser min blogg enkelt och snabbt skicka iväg en kommentar eller en fråga. Jag tycker verkligen att denna idén är hur rolig som helst och jag kommer alltid att vara inloggad på denna sidan så jag är redo när ni skriver till mig. Om ni klickar på denna så kommer ni till min "sida" där ni skriver och till vänster av panelen så står det "följ" i alla ni skulle vilja följa min blogg eller vad folk skriver till mig :)

Jag lägger upp en bild på hur min frågelåda ser ut. Ni hittar den på vänstra sidan av min blogg under min presentation om mig själv. Klicka där så kommer ni direkt till min frågelåda. Hoppas vi ses där! :)


Godmorgon!
Idag vaknade jag av den värsta mardrömmen som man kan tänka sig. När jag drömmer mardrömmar så är det alltid med knivar och pistoler och det är alltid min pojkvän och jag som hamnar mellan någonting... Jag vaknar alltid upp med ett ryck av rädsla och det första jag gör är att ringa honom och se så han lever.

Det blir ingen träning för mig idag heller. Jag är tvungen till att passa hundarna. Jag får passa på att få ut lite träning av att städa hela huset.

Jag hittade en ny sida förut. Det är en svensk sida som säljer vitaminer & kosttillskott och produkter för hår/hur och naglar. Den verkade väldigt bra. Jag tyckte det var väldigt bra att den var en svensk sida annars hade jag nog inte vart där inne och kollat. De hade känts som om att man inte vet riktigt om det är farliga produkter eller ej. Vem vet du kanske hittar de vitaminer för kroppen som du behöver, sen var det väldigt billigt :O Klicka under för att komma till sidan.

Hej!

Jag tänkte dela med mig av lite kläder som jag tycker är väldigt fina. Jag är väldigt sugen på att köpa de linnet som du kan se på andra bilden. De kostar endast 185 kronor. Jag tycker det är ett väldigt bra pris. Klicka på bilderna för att komma till just den produkten.
F.A.V | Woodstock Lace T-shirtASOS | ASOS Layered Trapeze Camisole
Nästa helg så är det faktiskt midsommar och då tycker jag verkligen att man ska ha klänning på mig, det ska i alla fall jag ha. Dessa två klänningarna gillar jag skarpt. Speceillt den till höger, den finns även i färgerna turkos och svart. Sen tycker jag också att halsbandet med en fjäder på gjorde att den blev exra fin!!!

Hittade ett halsband med en fjäder på som endast kostar 45 kronor!! Klicka på bilden för att köpa de.
Te Amo | Busted Pleated Hemline DressSvea | Dalaro Dress
Nelly Accessories | LisetteDAY Home | Day Mansion S One Size




Hej!

Nu har jag kommit hem från en liten tripp inne i Göteborg. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Vi kunde inte börja fixa där idag utan det ska vi börja med i helgen eller i början på nästa vecka. Det ska bli otroligt spännande. Efter att vi hade vart inne i stan så bestämde jag och mamma oss för att vi skulle till Mcdonalds för att slippa behöva laga mat till middag. Jag var helt slut när jag kom hem att jag var tvungen att ta mig en pnap. Otroligt skönt men den varade inte speciellt länge då min pojkvän väckte mig.

Godmorgon på er!

Idag vaknade jag väldigt sent... inte bra, inte bra. Om några minuter så ska jag åka iväg. Jag och min mamma ska till hennes butik som hon kommer öppna i sommar i centrala Göteborg. Jag hade tänkt dela med mig av hur jag ser ut idag men det hinner jag tyvärr inte lägga upp så det får bli ikväll. Då kanske ni får se några bilder där butiken ska ligga m.m. Ha en bra dag!

Hej, jag tänkte tipsa dig om en sida som jag tycker är hur bra som helst. Jag tipsade om den för några dagar sedan men jag tänkte ta det igen och skriva vad jag verkligen tycker om denna sidan.

 

Om du är intresserad av att tjäna pengar på att egentligen inte gör någonting så är detta en sida för dig. Jag rekommenderar den starkt. Jag är medlem på Gratisbio och jag har vart medlem i några år. Jag tycker verkligen att detta är en bra sida. Det enda du behöver göra är att gå in på olika hemsidor och vara aktiv. Det vill säga, bli vän med folk och skriva i gästboken. Det är de enda du behöver göra sen kan du lösa ut dina poäng som du får i presentkort hos hur många butiker som helst. Det finns allt från H&M, Spotify till Flippa K. You name it!

 

klicka på bilden för att komma direkt till hemsidan. Jag rekommenderar den starkt och jag tror inte att du kommer bli besviken.

 

Gratisbio.se

 

Hej!

Just nu lägger jag upp auktioner på Tradera, jag kommer lägga upp bland annat Converse, ( One Piece),JL tröja med mera. Kika gärna in!

 

Ni hittar mig genom att ni söker på mitt alias. Du klickar på något som heter Detaljerad sökning och de hittar du under tradera loggan. Du skriver sedan in Ellinb när du vill söka på någon som är medlem.

Idag läste jag att systrarna Kardashian får en egen sminklinje. Den kommer hete Khroma Beauty. När jag läste detta så blev jag verkligen inte förvånad. De har gjort allt från Bantnningreklamer till smycket. Det senaste produkterna som de lanserat är ett egen sminkmärke och att de nu kommer med en sminklinje förvånar mig verkligen inte.

Den person som jag tycker visas mer och som jag tycker personligen bäst om är kim. Det känns som om att de andra syskonen bara hänger efter systerns kändisskap. Bilden under visar hur loggan kommer till att se ut.

Khroma Beauty kommer sminklinjen att heta och i loggan poserar silhuetter av alla tre systrarna.


Ät huden slät – så gör du

 

Vad du äter har stor inverkan på hur din hud ser ut. Fel sorts kost kan nämligen skynda på hudcellernas åldrande. Här är matvarorna du bör äta mycket av och de du bör undvika för att få ett ungt utseende.

 

ÄT: Nyttiga fetter, såsom de i lax, makrill, nötter, fröer och olivolja. Dessa skyddar och återfuktar huden.

ÄT:
Frukt, bär och grönsaker, helst fem till åtta portioner om dagen. Dessa innehåller massor av antioxidanter, som motverkar inflammationer i cellerna och höjer hudkvalitén. Det är speciellt de allra mest färgrika grönsakerna och frukterna som är proppade med antioxidanter. Blåbär, jordgubbar och tomat är till exempel superbra. Testa även att strö kanel över gröt, yoghurt eller efterrätter, då även denna krydda är antioxidantrik.

ÄT: Multivitamintillskott. En vitamintablett om dagen ser till att din kropp och hud får de extra vitaminer och mineraler de behöver. Men a och o är förstås en viktig kost – vitamintillskott ska komplementera en redan hälsosam kost, inte ersätta den.

UNDVIK: Snabba kolhydrater, som finns ibland annat godis, kakor, chips, pasta och vitt bröd. De kan orsaka inflammation i dina celler, vilket får huden att åldras.

UNDVIK: Mättade fetter, som finns i bland annat glass, grädde, mjölk, ost och margarin. Just margarinet är speciellt viktigt att undvika, då detta är ett processat fett. Välj smör före margarin, och matolja före smör.

Innan jag läste denna artikeln så visste jag vad man skulle äta och inte äta men en sak som jag faktiskt fick lära mig utav denna artikeln var att kanel var väldigt bra. Jag hade ingen aning om att det var så antioxidantrik. Dock så tror jag inte att man ska överkonsumera denna krydda utan man ska ta "lagom" mycket. Jag hoppas ni fick lära er något nytt om vad ni ska äta och inte. Jag kommer i alla fall ta kanel på filen numera.
Godmorgon!
Inatt så har jag sovit så otroligt skönt, det var längesen som jag sov så bra.

Idag ska jag inte göra speciellt mycket. Det blir till att vila från träningen idag och så tränar jag imorgon och på fredag istället. Idag har jag faktiskt ingen träningsverk alls. Jag trodde att den skulle vara den värsta på länge. I alla fall så ska jag städa mitt rum (idag igen) sen ska jag plugga... det blev inte av igår.


Hej!
Det finns så otroligt fina klänningar hos Bubbleroom.se och varje dag så har de en klänning som är det är nedsattpris på. Hela 199 kronor. Det är sjukt billigt och jag kommer definitivt till att se va de har för klänningar de andra dagarna. Klicka på länken eller på bilden för att komma till sidan där du kan se dress of the day. Blir du inte lite nyfiken på vad det kan vara för fin klänning idag? :)

Shortsen kostar 99 kronor, stickade tröjan kostar 264 kronor och blusen kostar 119 kronor. Väldigt bra priset enligt mig.

Bubbleroom / H Tröja Svart Bubbleroom.se

Bubbleroom / H Blus Offwhite Bubbleroom.se

 

jag har faktiskt aldrig köpt något från Bubbleroom men jag har kompisar som har köpt och de har vart väldigt nöjda med leveranser och kläderna/produkterna som de fått. När jag är inne på deras hemsida så hittar jag alltid någonting som jag skulle vilja ha. Jag tycker att det finns väldigt mycket att välja på och jag skulle bli förvånad om det var någon som sa att de inte hittade någonting. På Bubbleroom finns det någonting för alla!
Hej!
Detta bli det sista inlägget för mig idag. Jag kommer tillbringa min tid framför tv med att titta på Greys Anatomy. Efter jag har tittat på några avsnitt så ska jag nog sova, jag behöver få lite sömn.

Hej!
Idag har jag endast hunnit äta middag, duscha och göra mig en god smoothie sen jag kom hem. Det gick väldigt bra på gymmet förut. Jag var verkligen inte så pigg på att gymma idag men jag pallrade mig dit ändå. Imorse när jag vakande så hade jag världens träningsverk, den är inte lika jobbig nu men den finns ändå där. Tänk vilken träningsverk jag kommer ha imorgon i kroppen då. Träningsverken kommer ca två dagar efter.

Ikväll så ska jag bara göra saker som jag vill göra. Idag behöver jag inte tänka på någon annan då min pojkvän är hemma hos sig. Jag ska blans annat göra ansiktsmask sedan och sen måste jag packa massa paket som ska skickas imorgon. Jag borde skriva klart min sista uppgift i Religion också så jag kan få betyg i det innan jag början i skolan till hösten.

Jag gjorde mig en smoothie som innhåller lättfil, mjölk, jordgubbar, annanas och mango.



Hej!
Direkt när jag kommer till gymmet så börjar jag med att värma upp hela kroppen men hjälp av crosstrainer. Jag kör denna ca 30 minuter och det är lagom tid tycker jag. Ibland känner jag att jag klara mer och då kör jag kanske 40 minuter istället, men jag brukar så gott som alltid köra i 30 minuter. Jag gillar verkligen crosstrainer och jag vet inte vad jag hade gjort om den inte fanns på gymmet. Förmodligen så hade jag tagit rullbandet istället men det är inte lika bra för lederna som crosstrainer är.

Den här artikeln hittade jag på internet i tidningen som heter IFORM.

Träningsprogram för crosstrainer

 

Crosstrainern har kommit att höra till en av de mest populära konditionsträningsmaskinerna i fitnessdjungeln, och det på goda grunder.

Crosstrainern är en blandning av ett löpband, en konditionscykel och en steppmaskin. Och den är utrustad så att den belastar armarna så att överkroppen kommer i rörelse under träningen och ryggen används korrekt.

Crosstrainern ger möjlighet till riktigt bra konditionsträning eftersom samtliga av kroppens muskler är aktiva – så utöver den höga kaloriförbrukningen motioneras hela kroppen och får en vacker form. När både armar och ben blir belastade, ökar energiförbrukningen och träningen av mag- och ryggmuskler är högre än vid aktiviteter där det framför allt är benen som arbetar.


Optimal för den skadade
Maskinen är också optimal för dig som har skador som du måste ta hänsyn till: crosstraining ger inga lodräta stötar upp genom lederna eftersom fötterna är i kontakt med pedalerna hela tiden. Om du är löpare kan crosstrainern användas som komplement till löpträningen då den främjar löprörelsen utan att den belastar senor och leder i samma grad som löpning.

Rörelsen påminner mest av allt om längdskidåkning, men i motsats till den går benen i en elliptisk rörelsebana, därför kallas maskinen också för elliptical trainer. Motstånden i steg och handtag kan justeras så att du konstant kan träna med den intensitet du önskar.

5 fördelar med crosstrainern:
  • Hög kaloriförbrukning
  • Snabb konditionsförbättring
  • Aktivering av samtliga muskler
  • Oberoende av vädret
  • Låg skaderisk

Nu ska jag äta frukost sen blir det till gymmet igen. Ikväll kommer jag att lägga upp många inlägg så kika gärna förbi ikväll :)
Jag har precis kommit hem från träningen nu och jag är helt slut. Det var otroligt skönt att få träna och det dick förvånadsvärt bra idag. Ikväll ska jag vara med min pojkvän och imorgon så åker vi till gymmet igen och sen efter det så kommer ni få ett inlägg om lite träningstips m.m Kika gärna in då!
Om några minuter så ska jag bege mig till bussen för att sedan åka till gymmet. Det känns verkligen inte så roligt att åka till gymmet. Jag vill bara vara hemma och ta det lugnt som jag gjort nu i lite mer än en vecka. Det är inte bra.

Innan jag tog " ledigt" från gymmet så ville jag verkligen till gymmet och jag kunde åka till gymmet en fredag eftermiddag för att få gymma. Det var helt sjukt och jag gillar verkligen att känna att man tar ut sig och vara duktig. Sen kan man unna sig lite då och då när man tränar. Man behöver inte få ångest för att man ätit lite choklad till exempel men nu när jag inte tränar så får jag ångest direkt.

Jag tränar med min pojkvän och vi försöker träna 4 dagar i veckan. Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag. Men det går sådär men vi kör i alla fall 3 pass vilket jag tycker är bra. Jag har väldigt lätt för att gå ner i vikt och jag ser skillnad väldigt fort. Jag tränar för att komma iform och inte för att tappa en massa kilon. Man skulle kunna säga att jag tränar för att få äta allt som jag tycker är så otroligt gott.

Nu måste jag gå, ha det!
Godmorgon!

Dagens planer: Snart ska jag gå ner till bussen för att sen åka till gymmet. Idag kommer det bli ett hårt pass då det var en vecka sedan jag tränade sist. Jag har legat på lat-sidan förra veckan då jag inte alls var på humör eller hade någon motivation. Nu drar jag igång igen och nu blir det hårdträning. Idag ska de svettas riktigt ordentligt.

Sen efter jag har gymmat så kommer Christopher hit och vi ska mysa. Och det kommer inte bli något godis idag som det alltid annars brukar bli...

Det är bara till att kommentera ett inlägg eller skriva till mig på min mail om det är något ni undrar över eller om det är något du vill jag ska skriva om på bloggen.
Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så har jag väldigt svårt för att hitta shorts. Jag vill att de ska både vara snygg och bekväma. Jag personligen så gilalr jag att ha ganska så simpla shorts och piffa till det med något färgglatt linne eller någon fin blus. Därför är det inga shorts som sticker ut speciellt mycket utav dem som jag har valt.

På första bilden så rä det ett par svarta virkade shorts. Jag tycker att dom var väldigt söta och jag skulle lätt kunna köpa dom. På andra bilden så har du ett par mörkblå shorts. När jag fick syn på dom så insåg jag verkligen att i sommar så bara måste jag ha ett par marinblåa shorts, det är ett måste! På den sista bilden så är det ett par jeans shorts som jag tycker är ett måste i garderoben och som alla borde ha.

Klicka på de olika bilderna så kommer du direkt till de par shortsen som du klickat på.

 




Hej!

Idag mår jag som jag förtjänar. Jag var sjukt bakis imorse och det tog ett bra tag innan jag ens kom upp ur sängen. Det var längesen jag drack så mycket som jag gjorde igår och om jag hade vetat att jag skulle må såhär dåligt så hade jag inte druckit.

Igår så åkte jag först hem till min tjej kompis som skulle ha avskedsfest och vad där ungefär två, tre timmar och sedan kom min pojkvän och hans kompis och hämtade mig sen drog vi till den festen som min pojkvän var på. Det var verkligen en händelserik kväll. Det var också väldigt nyttigt för mig att vara på fest utan min pojkvän. Jag har inte vart på fest utan honompå 1 år och 2 månader, så det behövdes. Det kändes helt okej men jag kände ändå att det var något som fattades och det var Christopher.

Igår påväg till min kompis så gick jag genom en kyrkogård. Jag tycker verkligen att kyrkor är otroligt fina även om den på bilden under inte är så fin. Jag tycker det känns som om att man rensar själen när man är på en kyrkogård. Jag är inte kristen men jag tycker verkligen om att titta på kyrkor. Det dumma med de kortet som du kan se under är att det är ett träd som skymmer kyrkan lite...

Jag bor mellan Göteborg och Kungsbacka. Ibland åker jag in till Göteborg för att shoppa och ibland åker jag in till Kungsback för att shoppa på ett köpcenter som heter Kungsmässan. Jag rekommenderar verkligen detta stället och om du har vägarna förbi så tycker jag absolut att du ska kika in. Här under är omdömet om köpcentret Kungsmässan.


Jag kan verkligen rekommendera detta köpcentret. De har många olika affärer som passar för alla. De har många café/restauranger. Toaletterna på Kungsmässan är toppen och det finns verkligen ingenting att klaga på. Det är oftast inte så mycket folk där så man kan gå i lugn och ro och titta på det du vill utan att behöva tränga sig fram. Jag tycker att de ha väldigt bra servis och jag rekommenderar dig till att åka till Kungsmässan om du är i närheten.
Ett måste - Långklänning.
Något som man verkligen måste ha i sommar enligt mig är en långklänning. Jag tycker att det är så otroligt fint. Dock så tycker jag att det har vart väldigt svårt att hitta fina långklänningar som faller fint. Personligen så brukar jag inte gå i klänning men jag tycker faktiskt att detta är väldigt fint och jag måste inför skaffa mig en eller flera långklänningar. Tänk dig en långklänning och en stilren svart kavaj över och fina smycken. Denna klänningen är jag väldigt sugen på att köpa faktiskt, jag tycker den är otroligt fin!

Klicka på bilderna för att komma till klänningen.


Hej!
Idag kommer det blir en bra dag känner jag på mig. Idag ska jag till min bästa kompis som ska ha sitt studentfirande och avskedsfets. Hon ska jobba i Turkiet i tre månader framöver... Jag kommer sakna henne.

Samtidigt som jag är på en fest så är min älskade pojkvän på en annan fest. Det känns lite tråkigt. Vi har vart tillsammans i 1 år och 2 månader och vi har aldrig tidigare vart på separata fester samtidigt. Det känns väldigt konstigt. Avståndet mellan festerna är i samma ort men på var sin sida av orten så det är lite jobbigt att ta sig från den ena till den andra mitt i natten. Vi får klara oss helt enkelt, jag tror det kommer gå bra.

Innan jag ska till min kompis så ska jag hinna städa mitt rum och göra iordning mig... Det tar alltid väldigt långt tid för mig att städa mitt rum (kan bero på att det är så stökigt). Sen nästa dag så är det lika stökigt igen...

Adlibris!
Jag tycker verkligen att Adlibris är super bra och jag har köpt många böcker där ifrån. Jag kan verkligen rekommendera dig till att gå in och kolla. Pocket böckerna är de som är billigast så kolla på pocket. De flesta pocket-böckerna kostar ca 41 kronor. Klicka här för att komma till Adlibris hemsida.

Jag har skrivit ett litet omdöme om Adlibris också som ni kan se under.

jag har aldrig haft problem med hem leverans från Adlibris. Det är en mycket bra nätbutik enligt mig och jag köper gärna böcker där ifrån. Det är väldigt bra priser och det är fri frakt. Du får de du beställt 25 arbetsdagar. Någon gång har de tagit längre tid men jag har inte som skulle få mig att sänka betyget. Rekommenderas!
Just nu så sitter jag här med hårfärgen i mitt hår som jag köpte tidigare idag. Ska bli spännande hur jag ser ut efter detta. Jag tänkte ge er några tips angående hår. Såhär gör du för att hålla ditt hår friskt och för att få det att växa.

1. B-vitamin
B-vitaminer behövs för att hår, hud och naglar ska hålla sig på topp och ditt dagliga intag av dessa vitaminer är därför viktigt. Om du vill hålla liv i ditt b-vitamin intag ska du försöka äta: bröd, pasta, kött, fisk, vetegroddar och grönsaker.

2. Skippa värmestylingen
Ingen kan väl ha missat frisörer och hårstylisters eviga tjat om hur stylingredskap sliter på håret. Även om jag själv ofta faller för frestelsen att låta plattången gå loss i håret är det bra om man kan låta stylingredskapen som använder värme vara arbetslösa i högsta möjliga mån.

3. Släpp lös ditt hår
En annan bov i dramat när det kommer till jakten på det friska håret är alla håruppsättningar och även en oskyldig hästsvans lämnar spår efter sig i form av slitet hår. Dock kan det vara svårt att helt och hållet skippa att sätta upp håret men knepet är då att variera sig. Varva hästsvansen med flätor så sliter du mindre på håret.

4. Underskatta inte inpackningen
När vardagen är stressig och fylld av massa måsten är håret kanske inte första prioritet. Idag finns det tack och lov många effektiva och bra hårinpackningar som inte tar mer än tre minuter vilket gör det enkelt för dig att följa punkt nummer fyra. Själv har jag hittat min mirakelinpackning som aldrig gör mig besviken utan lämnar efter sig ett mjukt fint hår som dessutom luktar fantastiskt gott! I bildspelet får du veta mer om denna.

5. Tänk över din livsstil
Hur din vardag ser ut påverkar din kropp mer än vad du kanske tror. Lever du ett hektiskt liv och stressar mycket ökar till exempel ditt behov av vitamin B. Tänk på att en god natts sömn kan göra underverk på kroppen. Både på insidan och utsidan!

Detta kan du läsa om på 24nyheter.se

Idag när jag kom hem så var vi alla så trötta och det var verkligen ingen som orkade ställa sig och laga mat så det fick bli pizza. Tidigare på dagen så bestämde jag mig för att jag skulle börja bli mycket nyttigare än vad jag är nu och jag bestämde mig för att jag skulle ta en kebabsallad istället för en pizza. De har otroligt god kebab. Jag tyckte jag var ganska nyttig när jag valde en kebabsallad istället för en fet pizza, eller vad säger du?


Här är ett omdöme som jag har skrivit om just denna pizzerian - Druvan.

Jag kan verkligen rekommendera Druvans pizzeria. De gör otroligt goda pizzor och de har den godaste kebaben jag ätit. Varje gång vi ska äta pizza så köper vi på Druvan på grund av deras goda pizzor. Jag tycker det är bra service och man får det man beställt. Det har aldrig hänt mig att jag fått fel beställning eller hittat något konstigt i maten. Jag kan verkligen rekommendera denna pizzerian och du borde verkligen testa den nästa gång du är i närheten.
Hej!
Idag vaknade jag mycket tidigare än vad jag brukar göra. Jag pluggar på distans och det betyder att jag själv får bestämma när jag ska sätta mig ner och plugga. Jag gick upp 07:30 och skulle på ett möte sen efter det åkte jag och min pojkvän in till stan och vi hittade lite smått och gott. tyvärr inga kläder men det får bli nästa gång jag
åker in.

Jag köpte hårfärg idag också, det behövs verkligen kan jag säga. Det kommer bli mörkare än vad jag har nu och det är vad jag trivs i. Jag trivs inte speciellt bra i den hårfärgen jag har nu.

Jag kom hem med tre böcker och en kristall som jag köpt i butiken Regnbågen som ligger i Haga inne i Göteborg. Dessa ska jag ge till min kompis som ska vara borta i Turkiet i tre månader. Jag är väldigt nyfiken på böckerna och funderar på att köpa dessa till mig själv också + kristallen.

Godmorgon!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag bege mig till ett möte sen efter det så ska jag möta upp min pojkvän för vi ska in till stan idag. Det ska bli riktigt mysigt.

Idag är det hyfsat fint väder ute idag faktiskt och det känns som om att detta kommer bli en bra dag! Jag skriver mer i eftermiddag.
Sov då gott!
Nu ska jag gå och lägga mig, det blir en lång dag imorgon. Jag avslutar denna dagen men denna underbart sköna låten. Kan lyssna på den om och om igen. Natti Natti!


När jag ska gå på bio så är Filmstaden/bergakungen den som jag går till, jag väljer ingen annan. Det ligger väldigt centralt. Finns en väldigt mysig restaurang och bar i byggnaden där man kan ta sig ett glas innan man ska sätta sig på bion. Det är alltid rent och fint och det är väldigt bra service. Jag rekommenderar verkligen denna biografen. Det finns både stora och små salonger beroende på vad man vill och jag tycker det är väldigt bra att det finns alternativ. Toaletterna tycker jag personligen är väldigt fräscha för att vara på en biograf. Du behöver aldrig oroa dig för att det ska sitta någon person framför dig som är väldigt lång så du inte kommer se. Du ser alltid och jag tycker dom har gjort det väldigt bra. Jag rekommenderar Filmstaden/Bergakungen starkt!

Många av oss har slappa rumpor därför att de inte används i vardagen. Men genom att banka, sträcka och knåda dem kan du få liv i den igen. Man kan inte veta om du får bäst resultat av att banka eller massera, så du får pröva dig fram och se vad som funkar bäst.

Sträck ut den
När musklerna på framsidan av höfterna är för stela kan musklerna på baksidan av höfterna (skinkorna) inte arbeta optimalt. Många har av en mängd olika anledningar stela muskler på framsidan av höfterna. För att motverka problemet hjälper det att sträcka ut höftböjarna.

Banka på den
I huden sitter det många sensoriska celler som har direkt förbindelse med de nervceller som styr musklerna. Genom att banka på skinkorna aktiverar du nervsystemet, så att musklernas sammandragningsreflex förbättras. Det ger fastare former. Slå med öppen hand och var inte rädd att ta i.

Knåda den
I musklernas fästen sitter en rad nervceller. Genom att massera längs kanten av bäckenet och ner längs yttersidan av låret blir nervsystemet mer aktivt och sammandragningen i musklerna förbättras. Du ska massera så att du verkligen känner det utan att det gör ont. Massera i 20–30 sekunder längs kanten så aktiveras musklerna.

Detta kan du läsa om i tidningen IFORM.


 

Hej!

Idag är det den sjunde Juni och det har verkligen inte vart specielllt fint väder idag. Idag har jag och min pojkvän legat inne o kollat på film och tjockat oss. Jag är otroligt allergisk just nu och jag blir hur trött som helt av min allergi mot både pollen och gräs vilket gör det väldigt jobbigt för mig. Jag orkar inte så mycket just nu men det ska de bli ändringar på, jag kommer trotsa min allergi!

Imorgon ska jag först på möte sen ska jag åka in till stora staden för att köpa student pressent och sedan en pressent för hon ska jobba utomlands i Turkiet i 3 månader och då vill jag ge henne någonting minnesvärt. Jag tycker det känns väldigt jobbigt att hon inte kommer vara hemma under dessa tre månaderna. Det är min bästa tjej kompis. Jag funderar starkt på om jag ska ge henne en kristall som man hänger i en fönstret. Jag tror på det övernaturliga. Det finns en affär som heter Regnbågen i haga som ligger i Göteborg. Det är otroligt fint och mysigt på Hagas gator.

Denna bilden är tagen från helgen som var. Jag ooch min pojkvän ( Christopher )

Hej!
Denna dagen har jag verkligen inte gjort många knop. Jag och min pojkvän har legat i sängen hela dagen och tittat på smallville. Jag har somnat i omgångar mellan varje avsnitt. Nu är klockan efter 20:00 och har äntligen fått tummen ur för att åka hem till mig och mysa där istället.
Studentfirandet som var igår var verkligen lyckat. Kvällen var mindre lyckad men det löste sig till slut.

Detta är de kläder som jag hittade i helgen. Jag är väldigt nöjd med mina inköpa. Jag är väldigt kräsen när det gäller kläder och om jag inte är säker till 100% så köper jag de inte och de leder ofta till att jag inte kommer hem med speciellt mycket kläder när jag egentligen behöver de. Jag hittade tillslut ett par shorts som är både snygga och bekväma. Jag tycker alla shortsen nu förtiden är väldigt fula enligt min åsikt. Det finns nästan inga "vanliga" shorts att köpa längre utan det är bara en massa krims krams på dem.

Godmorgon på er!
Idag så kommer det hända väldigt mycket för mig. Klockan tre ska jag vara hos en kompis studentmottagning. Det ska bli väldigt roligt, men jag är själv lite nervös om jag ska vara helt ärlig ( undra hur nervös hon är då ).

Jag ska snart börja göra mig iordning. Det tar alltid hundra år innan jag har bestämmt mig vad jag ska ha på mig. Jag vill helst slippa att behöva plocka upp alla kläderna som ligger på golvet efter att jag fått mina utbrott om vad jag ska ha på mig. Jag tycker det är jätte svårt att veta vad man ska ha på sig på mer "speciella" tillfällen...

Ikväll så blir det partaj och jag hoppas verkligen att det blir roligt, sen inatt så sover jag hos min pojkvän.
Det är endast 4 dagar kvar till Snowwhite and teh Huntsman har premiär och jag kan knappt bärga mig. Jag vill verkligen se den när den har premiär men det kommer förmodligen inte till att blir så. Jag tycker det är väldigt roligt att de gör en film av en saga/ film som var tecknad och som man såg när man var lite. Det är väldigt bra skådespelare med i denna filmen också. Jag måste bara se den!


Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!